Jabari Parker hankittiin kesällä oman kylän poikana Chicago Bullsin miehistöön ison 20 miljoonan dollarin palkkashekin saattelemana, mutta Parkerin aikakausi kotikaupunkinsa joukkueessa jäi lyhyeksi, kun hänet kaupattiin aiemmin tällä viikolla Washington Wizardsiin. Joukkueet iskivät yhteen viime yönä ja Parker rankaisi entistä seuraansa 20 pisteen edestä eikä säästellyt sanojaan ottelun jälkeen lehdistölle.

Parker on aina tunnettu hyvänä pisteiden tekijänä, mutta puolustusasenteessa on paljon toivomisen varaa. Juuri heikon puolustuspelaamisen johdosta hän joutui päävalmentaja Jim Boylenin koirankoppiin ja oli lähinnä joko penkillä tai käväisi pelaamassa hajanaisia minuutteja. Hänelle etsittiin pitkään uutta osoitetta, kunnes sellainen löytyi lopulta Washingtonista.

Parkerin mukaan hän ei kanna kaunaa Bullsia kohtaan ja hoiti omalta osaltaan leiviskänsä. Pienoinen syyttävä sormi osoitti kuitenkin päävalmentajaa kohti.

– Käsittelin kaiken mitä pystyin siinä tilanteessa missä olin. Tein parhaani, Parker totesi Sun-Timesin mukaan.

Parkerin mukaan hänellä oli hyvä suhde Boyleniin kauden alussa, mutta homma kääntyi päälaelleen, kun tämä korvasi päävalmentajana Fred Hoibergin.

– Se oli totaalinen 180. Ennen sitä meillä ei ollut mitään ongelmia. Pidin aina hänen puoliaan seuran sisäisissä ongelmissa.

– Suhteemme meni huonoksi – ei minun puoleltani, vaan hänen – oli vain ikävää. Luotin häneen, mutta hän sanoi kaikenlaista. Ymmärrän hänen päätöksensä, mutta se oli vaikeaa.