NBA:n tähtitulokkaalta yllättävä kommentti – ”NBA:ssa on helpompi tehdä pisteitä kuin Euroopassa”

© Kuva: Getty Images
Ravien vauhtijuhla Mikkelissä: St Michel -ajo! Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!

Helmikuun lopussa 20 vuotta täyttävä Luka Doncic pelaa upeaa tulokaskautta NBA:ssa ja hänen valintansa vuoden tulokkaaksi on jo lähestulkoon sinetöity, mikäli hän vain pysyy terveenä loppukauden ajan. Viime kaudella Euroliigan MVP:ksi valittu Doncic on takonut NBA:ssa kovempia tehoja kuin Euroopan kentillä.

Doncic on tällä kaudella tilastoinut NBA:ssa keskiarvoikseen 20,6 pistettä, 7,0 levypalloa ja 5,5 syöttöä ottelua kohden. Vertailun vuoksi viime kaudella NBA:ssa hänen keskiarvonsa olivat 16,0/4,8/4,3 ja Espanjan liigassa 12,5/5,7/4,7.

– Täällä on helpompi tehdä pisteitä kuin Euroopassa. Euroopassa kenttä on pienempi ja täällä on kolmen sekunnin sääntö. Mielestäni täällä on helpompi tehdä pisteitä, Doncic kertoi espanjalaisen Movistarin haastattelussa.

Ravien vauhtijuhla Mikkelissä: St Michel -ajo! Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!