Yhdysvaltojen miesten yliopistosarjassa NCAA:ssa Edon Maxhunin Long Beach State veti pidemmän korren jatkoajan jälkeen Tuukka Jaakkolan Cal Polysta.

Viikonlopun suomalaiskamppailu Big West -konferenssissa eteni tasaisesti jatkoajalle asti, mutta bonusajalla Long Beach State sinetöi ottelun Deishuan Bookerin (23/3) naulatessa vapaaheittonsa 8/8. Maxhunin Long Beach State pääsi juhlimaan lopulta 76-68 (30-34, 62-62) -vierasvoittoa.

Maxhuni pelasi aloitusviisikossa 25 minuuttia, joiden aikana hän säkitti 7 pistettä, jakoi kaksi syöttöä, haki yhden levypallon ja riiston. Cal Polyn paidassa Jaakkola taas kahmi kaksi levypalloa kuudessa peliminuutissa.

Atlantic 10 -konferenssissa Andre Gustavson ja Richmond nappasivat toisen peräkkäisen voittonsa, kun Spiders päihitti George Washingtonin 63-89 (30-43). Gustavson heitti ilman ohiheittoja kahdeksan pistettä, repi kolme levypalloa, tarjoili yhden syötön ja riisti kerran 26 peliminuutissa.

CAA-konferenssissa Tomas Murphyn Northeastern nappasi neljännen peräkkäisen voittonsa, kun Huskies selätti Elonin jatkoajan jälkeen 60-72 (35-34, 60-60). Tuohtunut Huskies piti Elonin nollilla jatkoajalla.

Murphy sai peliaikaa 19 minuuttia, joiden aikana hän säkitti kuusi pistettä, noukki kolme levypalloa ja torjui vastustajan heiton kerran.

Samuli Niemisen Stephen F. Austin hävisi Southland-konferenssissa Lamar Universitylle 82-67 (45-29). Nieminen keräsi aloitusviisikossa tilastosarakkeeseensa 21 minuutissa kolme levypalloa ja kaksi syöttöä, mutta jäi pisteittä.

Lassi Nikkarisen Montana State venytti voittoputkensa kolmeen Big Sky -konferenssissa pieksemällä Idahon 72-86 (32-45). Nikkarinen pelasi vaihdosta 13 minuuttia säkittäen yhden kolmosen.

Remu Raitasen San Francisco palasi voittojen tielle kolmen peräkkäisen tappion jälkeen päihittäen kotikentällään WCC-konferenssissa Santa Claran 72-78 (34-37). Raitanen keräsi kolme pistettä ja yhden levypallon pelaamassaan viidessä minuutissa.

Elias Valtosen Arizona State aiheutti Washingtonille sen ensimmäisen Pac-12-konferenssin tappion 63-75 (26-34) -kotivoitolla. Valtonen haki yhden levypallon pelaamassaan kolmessa minuutissa.

Big 12 -konferenssissa Hannes Pöllän Oklahoma kärsi 66-54 (35-24) -tappion Texas Techille. Pöllä haki yhden levypallon kolmessa peliminuutissa.