Naismith Hall of Fameen ehdolla 13 uutta nimeä

© Kuva: Getty Images

Naismith Memorial Basketball Hall of Fameen on ehdolla yhteensä 13 uutta henkilöä.

Mukana ovat entinen yliopisto- ja NBA-tähti Marques Johnson, seitsemästi All-Star -otteluun valittu Jack Sikma, neljästi NBA:n vuoden puolustavaksi pelaajaksi valittu Ben Wallace, viisinkertainen All-Star -pelaaja Paul Westphal, kaikkien aikojen voittoisin lukiovalmentaja Leta Andrews, NBA-tuomari Hugh Evans, kaksinkertainen NBA:n vuoden valmentaja Bill Fitch, kahdeksan kertaa NBA:n vuoden puolustusviisikkoon valittu Bobby Jones, viisinkertainan All-Star –pelaaja Sidney Moncrief, viidesti NCAA:n II-divisioonan vuoden valmentajaksi valittu Barbara Stevens, neljä kertaa vuoden valmentajaksi valittu Eddie Sutton, viisinkertainen WNBA:n tähdistöpelaaja Theresa Weatherspoon sekä viisinkertainen NBA-tähdistöpelaaja Chris Webber.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…