Yllätysnimi NBA:n donkkikisan voittoon – katso kaikki donkit

NBA:n tähdistöviikonlopussa kilvoiteltiin viime yönä donkkimestaruudesta sekä parhaan kolmen pisteen heittäjän ja taitokilpailun titteleistä.

Donkkikilpailun voittajaksi nousi Oklahoma City Thunderin Hamidou Diallo. Diallo säväytti erityisesti donkkaamalla Shaq O’Nealin yli, jonka jälkeen hän jäi roikkumaan korirenkaaseen kyynärpäästään. Katso video kaikista donkeista yläpuolen videosta.

Kolmen pisteen heittojen titteli meni Brooklyn Netsin Joe Harrisille, joka yllätti finaalissa Stephen Curryn. Taitokilpailun voittajaksi nousi Boston Celticsin Jayson Tatum, joka ratkaisi voiton heittämällä pallon koriin puolesta kentästä Trae Youngin valmistautuessa heittämään oman kolmen pisteen heittonsa sisään.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.