BC Nokian Korisliiga-joukkueen päävalmentajavastuun loppukaudeksi ottaa Tero Vasell, 35. Ville Tuominen, 36, ei jatka BC Nokian päävalmentajana.

Tuominen tuli Näätien päävalmentajaksi joulukuussa 2016 ja on reilut kaksi vuotta toiminut joukkueen päävalmentajana. Yhteisymmärryksessä Näädät ja Tuominen päätyivät ratkaisuun, että hän siirtyy syrjään ja päävalmentajavastuun ottaa loppukaudeksi apuvalmentajana aiemmin toiminut Vasell.

– Meillä on menossa rankka kausi, jota ei missään nimessä pysty pistämään valmentajan piikkiin, joka on tehnyt kaikkensa. Kun samalla tiedämme, että Ville ei jatka ensi kaudella Nokialla, niin tässä kohtaa haemme uutta ilmettä ja lähtölaukausta ensi kauteen, Näätien general manager Marko Pirhonen kertoo BC Nokian tiedotteessa.

Vasell on toiminut BC Nokian apuvalmentajana viimeiset kolme kautta ja ottaa Korisliiga-joukkueen komennon vastuulleen ensimmäistä kertaa valmentajaurallaan.

– Uusi startti edessä. Nyt on jokaisen aika ottaa itseään niskasta kiinni ja alettava tekemään töitä. Teot salilla, meininki ja asenne näyttelevät suurta osaa. Nyt ei ole roolissa äksät ja oot, vaan se, mitä tuodaan näyttämölle, Vasell kommentoi.

Vasell toimi edellisen kerran BC Nokian edustusjoukkueen päävalmentajana vuosina 2012-13 miesten ykkösdivisioonassa.

BC Nokia kartoittaa tällä hetkellä päävalmentajaansa kaudelle 2019-2020.