Korihaiden suomalaispelaaja jättää seuran

Emil Djeen siirtyy omasta pyynnöstään loppukaudeksi sivuun Korihaiden joukkueesta. Djeenin tilalle joukkueeseen nousee Porvoon Tarmon kasvatti Teemu Hartikainen.

Korihait on vapauttanut takamies Emil Djeenin loppukauden osalta pelaajavelvoitteista toistaiseksi. Syynä on pelaajan oma pyyntö, jonka taustalla on perheeseen liittyvät henkilökohtaiset syyt. Djeenin perhe asuu Helsingissä.

Loppukauden ajan joukkuetta vahvistaa 27-vuotias takamies Teemu Hartikainen. Porvoon Tarmon kasvatti on edustanut pääsarjatasolla kasvattiseuransa lisäksi Torpan Poikia. Viimeksi Hartikainen on pelannut Korisliigaa kaudella 2010-11. Lisäksi hänen otteitaan on nähty Tarmon ja JKS:n paidassa 1A-divisioonassa.

Kapealla rosterilla pelaavaan joukkueeseen tarvittiin Djeenin lähdön johdosta vahvistusta. Helppo tehtävä uuden pelaajan löytäminen ei kauden tässä vaiheessa ollut.

– Aika haasteellista on näin myöhään löytää pelaaja, jolla ei ole voimassa olevaa sopimusta ja jolla on käytännössä mahdollisuus lyhyellä varoitusajalla liittyä joukkueeseen. Onneksi löysimme Teemun, kommentoi UU-Korihait ry:n puheenjohtaja Johanna Kutila seuran sivuilla.
Kuluneen kauden aikana muita töitä tehnyt Hartikainen on hyvillään saadessaan mahdollisuuden palata tositoimiin pääsarjatasolle.

– Koripallo on aina ollut suuri intohimoni kohde. Matkassa on ollut monenlaisia mutkia, joten nyt tuntuu aivan erityisen hyvältä, että saan Korihailta mahdollisuuden palata Korisliigaan, hän kiittelee.

Haipaidan Teemu Hartikainen pukee päälleen todennäköisesti jo perjantaina kotipelissä KTP Basketia vastaan.

Lähde: Korihaiden kotisivut


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.