Lauri Markkanen tehtaili 31 pistettä ja 17 levypalloa, kun Bulls voitti peräti neljän jatkoajan jälkeen Atlanta Hawksin 168-161.

Ensimmäiselle jatkoajalle Bulls nousi Otto Porter Jr:n (31/10) kolmella vapaaheitolla. Hawks piti jatkoaikoja pitkälti näpeissään uskomattoman pelin pelanneen Trae Youngin (49/8/16 syöttöä) suorituksilla, mutta Bulls kykeni jokainen kerta nousemaan tasoihin. Ylitöissä Bulls onnistui lopulta karkaamaan Hawksilta neljännellä jatkoajalla. Arkkitehtinä toimi Markkanen, joka upotti kolme vapaaheittoa sisään nostaen Bullsin kolmen pisteen johtoon pari minuuttia ennen loppua eikä Bulls enää sen jälkeen luopunut johtoasemastaan.

Markkanen pelasi vajaat 56 minuuttia, joiden aikana hän keräsi tilastosarakkeeseensa 31 pistettä, 17 levypalloa, kaksi syöttöä, yhden riiston ja torjunnan. Suomalainen heitti pelitilanneheittonsa 9/18, kolmosensa 3/6 ja vapaaheittonsa 10/12.

Bullsin Zach LaVine (47/9/9) heitti uuden piste-ennätyksensä NBA:ssa, kun taas Hawksilta erottui Youngin lisäksi Alex Len (24/10).

Ottelu oli samalla NBA-historian suuripisteisin. Vuonna 1982 Milwaukee ja San Antonio takoivat 337 pistettä ja ennätystään pitää hallussaan Detroitin ja Denverin välinen vuoden 1983 ottelu, jossa mätettiin hurjat 370 pistettä.

Hawks ja Bulls pelaavat seuraavan kerran vastakkain sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Chicagossa.

Yön muissa otteluissa Kawhi Leonard (38) ratkaisi Torontolle voiton Portlandista. Portlandin CJ McCollum auttoi joukkuettaan 35 pisteellä. Milwaukeen Eric Bledsoe (31) johdatti joukkueensa voittoon Lakersista LeBron Jamesin (31) ja Brandon Ingramin (31) vahvasta pelistä huolimatta. Voitot kirjattiin myös Clippersille, New Orleansille, Bostonille ja Charlottelle.

NBA:n viime yön tulokset:
Atlanta-Chicago 161-168
Brooklyn-Charlotte 112-123
Toronto-Portland 119-117
Boston-Washington 107-96
Phoenix-New Orleans 116-130
Sacramento-Clippers 109-116
Lakers-Milwaukee 120-131