Susijengin tähdet tehokkaina europarketeilla

© Kuva: fiba.com

Erik Murphy on ottanut heti ison roolin uudessa seurassaan Manresassa ja sunnuntaina hän tehtaili komeasti 20 pistettä voitto-ottelussa Estudiantesia vastaan. Saksan Bundesliigassa Petteri Koponen oli Bayern Münchenin paras pistemies.

Murphy heitti komeasti 20 pistettä ja lisäsi tilastoihinsa kaksi levypalloa, kaksi syöttöä ja komean blokin Manresan voittaessa kotonaan Estudiantesin 101-91 (55-42). Manresa on Espanjan liigassa kahdeksantena.
Ottelutilastot

Sasu Salinin Malaga hävisi tärkeässä ottelussa Baskonian vieraana 95-112 (43-51). Salin pisti pussin pohjalle kaksi kolmen pisteen heittoa ja antoi yhden syötön. Malaga putosi Espanjan liigassa viidenneksi.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Bayern München ei antanut Bremerhavenin yllättää itseään, vaan otti kotikentällään selvän 91-80 (55-37)-voiton. Koponen oli jälleen tehokkaana heittäen 14,5 minuutissa joukkueensa korkeimman pistemäärän 15 ja antaen myös yhden syötön. Bayern pitää Bundesliigan piikkipaikkaa hallussaan.
Ottelutilastot

Suomalaiskolmikko Shawn Huff, Gordon ja Daniel Herbert joutuivat pettymään, kun Frankfurt Skyliners taipui kotonaan ALBA Berliinille 86-99 (42-45). Avausviisikossa ollut Huff heitti kaksi pistettä ja sai myös yhdet merkinnät levypallo-, syöttö- ja torjuntatilastoihin. Frankfurt on Bundesliigassa 13.
Ottelutilastot

Saksan ProB-liigassa Daniel Janssonin valmentama OrangeAcademy Ulm taipui pudotuspelien avauskierroksen ensimmäisessä ottelussa LOK Brenaulle 83-96 (42-56). Puolivälieriin pääsee kahdella voitolla.
Ottelutilastot

Wilson taas tehokkaana – Tuoville ja Mirolyboville voitot

Liettuassa Jamar Wilson oli totutusti joukkueensa parhaimpia pistenikkareita, kun hän pussitti 14 pinnaa Utenos Juventusta vastaan. Se ei kuitenkaan riittänyt voittoon, sillä Juventus haki vieraspisteet numeroin 74-89 (36-48). Wilsonin tilastoriville kirjattiin myös 14 pistettä, kolme levypalloa ja neljä syöttöä. Lietkabelis pysytteli Liettuan liigassa neljäntenä.
Ottelutilastot

Carl Lindbom koki Rosa Radomin kanssa kirvelevän 85-86, (78-78, 32-51)-jatkoaikatappion Torunille. Lindbom urakoi joukkueensa suurimmat minuutit 37 ja heitti seitsemän pistettä, otti kahdeksan levypalloa, antoi syötön ja riisti pallon kahdesti. Rosa Radom on Puolan liigassa 12.
Ottelutilastot

Jukka Toijalan luotsaama Trefl Sopot hävisi Legia Varsovan vieraana 58-75 (43-28). Sopot on toiseksi viimeisenä sijalla 15.
Ottelutilastot

Ranskan liigassa Lassi Tuovin käskyttämä Strasbourg palasi tositoimiin Leader’s Cupin voittajana ja kaatoi kotonaan Le Mansin niukasti 77-75 (41-36).
Ottelutilastot

Luxemburgin liigassa Anton Mirolybovin valmentama Racing haki maukkaan 77-65 (35-33)-voiton sarjakakkosen Eschin vieraana. Racing on ylemmässä loppusarjassa viidentenä.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…