Chicago Bulls hävisi kotikentällään United Centerissä Detroit Pistonsille 112-104. Lauri Markkanen tilastoi ottelussa 18 pistettä ja kuusi levypalloa.

Bulls johti parhaimmillaan Pistonsia yli kahdellakymmenellä pisteellä, mutta Detroit kipusi ohitse vieden päätösneljänneksen peräti 43-24. Erityisesti Pistonsilta vauhdissa oli Blake Griffin (27/3), joka teki 16 pistettä viimeiseen kahteentoista minuuttiin.

Markkanen pelasi vajaat 36 minuuttia, joiden aikana hän kokosi tilastosarakkeeseensa 18 pistettä, kuusi levypalloa, kaksi syöttöä ja yhden riiston. Pelitilanneheittonsa ”Finnisher” upotti 7/16, kolmosensa 2/6 ja vapaaheittonsa 2/2.

Markkasen lisäksi Bullsin pistetehtailussa kunnostautuivat Zach LaVine (24/6) ja Otto Porter Jr. (23/4/8 syöttöä). Detroitin tehomiehiin kuuluivat Griffinin ohessa Andre Drummond (20/24) ja Reggie Jackson (21/1).

Bulls saa mahdollisuuden revanssiin vierasottelussa Pistonsia vastaan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä.

Yön muissa otteluissa Clippersin Lou Williams heitti 40 pistettä, kun Clippers voitti Oklahoma Cityn. Danilo Gallinari säesti 34 pinnalla. Klay Thompson oli kuumana johdattaessaan Golden Staten voittoon Denveristä. Thompson paukutti 39 pistettä joista peräti 27 tuli ensimmäisellä puoliajalla. Charlotten Marvin Williams heitti uudeksi piste-ennätyksekseen 30 pinnaa Charlotten kukistaessa Washingtonin ja James Hardenin 31 pistettä siivittivät Houstonin voittoon Philadelphiasta. Kawhi Leonard (31) oli Toronton tehomies New Orleans -voitossa ja Donovan Mitchellin 38 pisteen iltapuhde oli laiha lohtu Utahille, kun se hävisi Memphisille.

NBA:n viime yön tulokset:
Charlotte-Washington 112-111
Orlando-Dallas 111-106
Miami-Cleveland 126-110
Chicago-Detroit 104-112
Houston-Philadelphia 107-91
Memphis-Utah 114-104
New Orleans-Toronto 104-127