Susijengin kolmikolle voittoja Espanjassa

© Kuva: fiba.com

Espanjassa vietettiin suomalaisvoittoja, kun Sasu Salin, Erik Murphy ja Roope Ahonen pääsivät voiton makuun. Voittoa pääsi tuulettamaan myös Carl Lindbom, joka siivitti joukkueensa voittoon 18 pisteen saldollaan.

Salin urakoi loppuviikosta kaksi ottelua. Ensin perjantaina EuroCupissa Malaga ei pystynyt vielä varmistamaan jatkopaikkaansa, kun se taipui ALBA Berliinille kotonaan 81-101 (43-51). Salin oli joukkueensa parhaimmistoa 12 pisteellä ja yhdellä levypallolla. Otteluvoitot ovat nyt 1-1 ja välieriin menijä ratkeaa keskiviikkona Berliinissä.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Malaga voitti kotonaan Gipuzkoan selvästi 87-69 (42-33). Salin tilastoihin kirjattiin viisi pistettä, kaksi levypalloa, syöttö ja riisto. Malaga on tiukassa sarjassa viidentenä.
Ottelutilastot

Voittoa pääsi tuulettamaan myös Murphy Manresan voittaessa kotonaan Obradoiron 75-72 (37-37). Murphylle kertyi ottelussa viisi pistettä, neljä levypalloa, syöttö ja torjunta. Manresa taistelee tiukasti pudotuspelipaikasta ollen seitsemäntenä.
Ottelutilastot

Sarjaporrasta alempana Ahosen Oviedo pommitti Barcan nurin 103-63 (52-32). Ahonen oli joukkueensa toiseksi paras pistemies 14 pisteellä ja tilastot karttuivat myös levypallosta ja neljästä syötöstä. Oviedo on sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

Huffilla alaraajavamma

Saksan Bundesliigassa sarjakärki Bayern München hävisi Vechtan vieraana 75-93 (40-53). Petteri Koponen heitti kahdeksan pistettä, nappasi kaksi levypalloa sekä antoi kaksi syöttöä. Tappiosta huolimatta Bayern pitää kärkipaikkaa.
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion valmentama Crailsheim koki kirvelevän 87-88 (52-41)-tappion Bonnille. Bonn voitti, kun Josh Mayo upotti toisen vapaaheitoistaan sisään, kun pelikellossa oli jäljellä enää 0,3 sekuntia.

– Ensimmäinen puoliaika oli erinomainen, kun katsotaan intensiteettiä ja miten teimme pieniä asioita. Pystyimme pitämään Josh Mayon aisoissa ja teimme puolustuksessa mitä piti lukuun ottamatta levypallopelaamista ja virheitä. Ne pitivät Bonnin pelissä. Olen hyvin pettynyt pelaajien puolesta, sillä he olisivat ansainneet jotain tästä pelistä, Iisalo harmitteli Bundesliigan sivujen mukaan.

Crailsheim on sarjassa 15.
Ottelutilastot

Shawn Huff kärsi lievästä alaraajavammasta, kun Frankfurt voitti vieraskentällä Göttingenin 81-70 (40-37). Gordon ja Daniel Herbertin valmentama Frankfurt on sarjassa sijalla 13.
Ottelutilastot

Saksan ProB:ssä Daniel Janssonin kausi jatkuu, kun hänen valmentamansa OrangeAcademy Ulm tasoitti otteluvoitot Bernauta vastaan 82-80 (37-42)-voitolla. Jatkoon pääsee kahdella voitolla.
Ottelutilastot

Stjarnanin voittoputki katki

Islannin liigassa Antti Kanervon Stjarnanin 11 ottelun voittoputki katkesi KR:n vieraana 87-88 (44-48).Kanervo nakutti 17 pistettä, otti kolme levypalloa ja antoi yhden syötön. Stjarnan putosi pois kärkipaikalta toiseksi.
Ottelutilastot

Lindbomin Rosa Radom haki arvokkaan 83-80 (48-42)-voiton Spojnia Stargardin vieraana. Lindbom oli jälleen joukkueensa kantavia voimia 18 pisteen, seitsemän levypallon ja viiden syötön saldollaan. Radom on Puolan liigassa 13.

Ottelutilastot

Jamar Wilsonin 13 pistettä eivät riittäneet siivittämään Lietkabelisia voittoon Pieno Zvaigzdesin vieraana. Lietkabelis taipui koriluvuin 99-104 (39-58). Wilson saalisti myös neljä levypalloa, kolme syöttöä ja riiston. Tappion myötä Lietkabelis putosi sarjassa viidenneksi.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin valmentama Strasbourg otti tärkeän 92-77 (51-40)-vierasvoiton Chalon/Saonesta. Strasbourg on tiukassa sarjassa viidentenä.
Ottelutilastot

Luxemburgin liigassa Anton Mirolybovin luotsaama Racing hävisi ylemmän loppusarjan ottelussa T71:lle 76-94 (31-41). Racing on ylemmässä loppusarjassa viidentenä.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…