Jättiläinen kaatui taas häntäpään joukkueen käsittelyssä

© Kuva: Getty Images

NBA:ssa on viime kierroksilla nähty kuinka parhaatkin ovat vain haavoittuvaisia, kun sekä Golden State, Houston että Milwaukee ovat kokeneet yllätystappioita häntäpään joukkueille. Viime yönä oli Toronton vuoro nöyrtyä.

Toronto joutui tunnustamaan Clevelandin paremmakseen, kun viime kauden finalisti puristi kotikentällään voiton. Boston sai selkäsaunan Clippersiltä, kun Clippers takoi 140 pistettä Lou Williamsin (34) johdolla. Celticsille on tehty viimeksi noin paljon pisteitä vuonna 1994. Houston otti yhdeksännen peräkkäisen voittonsa kaataessaan Charlotten, vaikka Kemba Walker upotti vierailijoille 40 pistettä. Oklahoma City kaatoi Utahin, Brooklyn katkaisi Detroitin lennon ja Washington kukisti Sacramenton.

NBA:n viime yön tulokset:
Cleveland-Toronto 126-101
Washington-Sacramento 121-115
Brooklyn-Detroit 103-75
Houston-Charlotte 118-106
Utah-Oklahoma City 89-98
Clippers-Boston 140-115

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…