Golden State vei jättiläisten kohtaamisen

© Kuva: Getty Images

Golden State palasi nöyryyttävän Phoenix-tappion jälkeen voittojen tielle, kun se voitti huippuottelussa Houstonin.

Golden State katkaisi samalla Houstonin yhdeksän voiton putken. Tehomiehenä hääri Klay Thompson (30) ja Houstonin suurimmasta pistemäärästä vastasi James Harden (29). Russell Westbrook saalisti tripla-tuplan (31/12/11) Oklahoma Cityn voittaessa Brooklynin. Atlanta kukisti Memphisin, vaikka CJ Miles pussitti Memphisille komeasti 33 pistettä. Washingon kaatoi kotonaan Orlandon, Miami murjoi Detroitin eiikä Utah antanut Phoenixille mahdollisuuksia.

NBA:n viime yön tulokset:
Washington-Orlando 100-90
Oklahoma City-Brooklyn 108-96
Miami-Detroit 108-74
Atlanta-Memphis 132-111
Houston-Golden State 104-106
Phoenix-Utah 97-114

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…