Eurooppalaistähdet varastivat huomion NBA-kierroksella

© Kuva: Getty Images

Serbialainen Nikola Jokic ja slovenialainen Luka Doncic näyttivät viime yönä miltä NBA:n tulevaisuus eurooppalaissilmin näyttää.

Lievästä polvivammasta kärsivä Doncic (24/11/9) donkkasi Dallasin pisteen johtoon viisi sekuntia ennen loppua, mutta Denverin Jokic (11/14/8) vastasi samalla mitalla, kun hän heitti Denverin voittoon vaikealla ajolla summerin soidessa. Denverin ykköstykki oli kuitenkin 33 pinnaa upottanut Paul Millsap. Samaan aikaan Bostonissa Kyrie Irving kirjautti uransa toisen tripla-tuplansa (31/10/12), kun hän avitti Celticsin voittoon Sacramentosta. Kingsin tähti oli 34 pistettä heittänyt Buddy Hield. Wesley Matthewsin viime hetken kori siivitti Indianan voittoon Oklahoma Citystä Paul Georgen 36 pisteen iltapuhteesta huolimatta. LeBron Jamesin 29 pistettä olivat laiha lohtu, kun Lakersin pudotuspelihaaveet valuivat entistä kauemmaksi Toronto-tappion myötä. Orlando murjoi kotonaan Clevelandin ja Utah piti Minnesotan kurissa kotikentällään.

NBA:n viime yön tulokset:
Indiana-Oklahoma City 108-106
Orlando-Cleveland 120-91
Boston-Sacramento 126-120
Toronto-Lakers 111-98
Utah-Minnesota 120-100
Denver-Dallas 100-99

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…