Sasu Salinin ja Malagan taival EuroCupissa päättyi puolivälierissä, kun Malaga hävisi ratkaisevan ottelun ALBA Berliinille Salinin 17 pisteen iltapuhteesta huolimatta. Islannin liigassa Antti Kanervon Stjarnan lähtee pudotuspeleihin runkosarjan voittajana.

Malaga oli pitkään voitossa kiinni Salinin ja Mathias Lessortin (18/6) onnistumisilla. Toisella puoliajalla paikkapuolustuksellaan Malagan pasmat sekoittanut ALBA eteni lopulta välieriin 79-75 (36-39)-voitolla.

– Emme voineet tehdä mitään. Aloimme kävellä. He pelasivat paikkapuolustusta ja me passivoiduimme. Se oli juuri sitä mitä he halusivat. Aloimme kävellä emmekä saaneet heittoja sisään. Sen jälkeen oli vaikea päästä peliin mukaan. He heittivät toki kovia heittoja sisään lopussa, mutta mielestäni kolmannella neljänneksellä meidän olisi pitänyt olla aggressiivisempia, Salin harmitteli EuroCupin sivuilla Koripalloliiton tiedotteen mukaan.

Salin pisti sisään viisi kolmen pisteen heittoa kahdeksasta yrityksestä ja keräsi lopulta 17 pistettä sekä yhden syötön. Hän tilastoi EuroCupissa keskimäärin 7,1 pistettä, 2,4 levypalloa ja 1,2 syöttöä.
Ottelutilastot

Euroliigassa Petteri Koposen ja Bayern Münchenin pudotuspelihaaveet kokivat kolauksen, kun Bayern taipui liettualaisen Zalgiriksen vieraana 79-85 (35-48). Koponen kirjasi tilastorivilleen kuusi pistettä, kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä. Bayern on Euroliigassa 11.
Ottelutilastot

Shawn Huff palasi pelikentille lievän alaraajavamman jälkeen voittoisasti, kun Frankfurt voitti Saksan Bundesliigan ottelussa Jenan 83-69 (37-25). Huff tilastoi monipuolisesti 11 pistettä, kolme levypalloa, riiston ja torjunnan. Frankfurt on sarjassa 13.
Ottelutilastot

Kanervo urakoi alkuviikosta kaksi ottelua, kun Stjarnan varmisti Islannin liigan runkosarjan voiton. Alkuviikosta Stjarnan jätti tulevan pudotuspelivastuksensa Grindavikin vaille mahdollisuuksia napaten 91-73 (49-36)-voiton. Kanervo kasasi 10 pistettä, neljä levypalloa, kolme syöttöä ja riiston.
Ottelutilastot

Keskiviikkona Kanervo pommitti Haukarin kumoon heittäen 28 pistettä 107-76 (47-46)-voitossa. Kanervo sai tililleen myös kolme levypalloa, kolme syöttöä ja riiston. Stjarnan voitti runkosarjan 17 voiton ja viiden tappion saldollaan.
Ottelutilastot