Stephen Curry siivitti Golden Staten voittoon – jumbojoukkueelle yllätysvoitto

© Kuva: Getty Images

Stephen Curry oli jälleen mies paikallaan Golden Statelle viime yönä.

Curry pudotti 33 pistettä Golden Staten kaataessa Oklahoma Cityn vieraissa. Samalla Golden State varmisti paikkansa pudotuspeleissä. Devin Booker (40) ja Kelly Oubre (32) olivat Phoenixin tähtinimet läntisen konferenssin jumbon voittaessa New Orleansin jatkoajan jälkeen. San Antonion vahva meno sai jatkoa sen voittaessa Portlandin. Voitto oli San Antoniolle jo kahdeksas peräkkäinen. Portlandin Damian Lillard heitti 34 pistettä.

Bostonin Kyrie Irving jäi syötön päähän uransa kolmannesta tripla-tuplasta (30/11/9) Celticsin päihittäessä Atlantan. Bradley Beal pommitti yhdeksän kolmen pisteen heittoa ja yhteensä 40 pistettä Washingtonin voittaessa Memphisin. Ilman Luka Doncicia pelannut Dallas päihitti Clevelandin ja Denver puristi voiton Indianasta, vaikka Nikola Jokic ajettiin pihalle. Utah jätti Brooklynin vaille mahdollisuuksia.

NBA:n viime yön tulokset:
Boston-Atlanta 129-120
Washington-Memphis 135-128
New Orleans-Phoenix 136-138
Dallas-Cleveland 121-116
Oklahoma City-Golden State 88-110
San Antonio-Portland 108-103
Denver-Indiana 102-100
Utah-Brooklyn 114-98

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…