Jamar Wilson ja Lietkabelis hakivat hienon voiton sarjakakkosen Neptunasin vieraana. Wilson oli tutusti joukkueensa parhaimmistoa kuten myös Sasu Salin, Roope Ahonen, Erik Murphy ja Carl Lindbom.

Lietkabelis haki vieraskentältä kovan 74-72 (41-43)-voiton. Wilson oli Lietkabelisin toiseksi paras pistemies yhdeksällä pisteellä ja kasasi tilastokirjoihinsa myös yhden levypallon ja kolme syöttöä. Lietkabelis pitää hallussaan sarjataulukon kolmatta sijaa.
Ottelutilastot

Koposella lievä loukkaantuminen

Petteri Koponen kärsi lievästä keskivartalovammasta eikä pelannut Bayern Münchenin voittaessa kotonaan Mitteldeutscherin selvästi 92-67 (55-38). Bayern pitää ykköspaikkaa tukevasti hallussaan.
Ottelutilastot

Shawn Huffin kahdeksan pistettä, kolme levypalloa ja syöttö eivät riittäneet siivittämään Frankfurtia voittoon Würzburgia vastaan. Gordon ja Daniel Herbertin luotsaama Frankfurt taipui kotikentällään 77-91 (29-41). Frankfurt on sarjassa 13.
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion valmentama Crailsheim hävisi Ulmille numeroin 87-99 (40-45). Crailsheimin kompastuskiveksi koitui avausneljännes, jonka se hävisi 9-27.

– Ulm aloitti ensimmäisen neljänneksen energisesti – toisin kuin me. Olimme hitaita, passiivisia emmekä olleet valmiina. Se on sääli, sillä onnistuimme muilla neljänneksillä, Iisalo harmitteli Bundesliigan sivujen mukaan.

Crailsheim on Bundesliigassa 15.
Ottelutilastot

Daniel Janssonin kausi ProB:ssä tuli OrangeAcademy Ulmin kanssa päätökseen Janssonin miehistön taivuttua kolmannessa ja ratkaisevassa pudotuspeliottelussa Bernaulle 65-79 (38-40).
Ottelutilastot

Ahosen Oviedolle neljäs peräkkäinen voitto

Espanjassa Salinin Malaga joutui tunnustamaan Gran Canarian paremmakseen 76-85 (36-49). Salin oli jälleen joukkueensa kantavia voimia 12 pisteen, viiden levypallon ja riiston saldollaan. Malaga on sarjassa kuudentena.
Ottelutilastot

Murphy ja Manresa jäivät Real Madridin jyrän alle häviten 57-91 (38-46). Murphy oli yhdeksällä pisteellään joukkueensa paras pistemies ja tilastot karttuivat myös kahdella levypallolla. Manresa taistelee tiukasti paikasta pudotuspeleissä ollen tällä hetkellä seitsemäs.
Ottelutilastot

LEB Orossa Ahosen Oviedo otti neljännen peräkkäisen voittonsa, kun se kukisti kotonaan Araberrin 71-63 (34-29). Ahonen oli totutusti joukkueensa johtohahmoja yhdeksän pisteen, neljän levypallon, viiden syötön ja riiston iltapuhteellaan. Oviedo nousi sarjassa jo toiseksi.
Ottelutilastot

Lindbomin 15 pistettä eivät riittäneet tuomaan Rosa Radomille voittoa Puolan liigan ottelussa Anwil Wloclawekia vastaan. Radom hävisi selvästi 73-97 (36-53). Lindbom kahmi myös seitsemän levypalloa ja riiston. Rosa Radom on 13.
Ottelutilastot