Markkasen Bullsilla tankkaus päällä – kahden avainpelaajan kaudet ohi

© Kuva: Getty Images

Chicago Bullsin tulokkaat Wendell Carter Junior ja Chandler Hutchison eivät enää pelaa tällä kaudella.

Kaksikko ei ehdi toipua loukkaantumisistaan ajoissa ennen kauden loppua. Carter kärsii peukalovammasta, jonka hän joutui käymään leikkauttamassa ja Hutchisonilla on varvasvamma.

Carter tilastoi tällä kaudella keskimäärin 10,3 pistettä ja 7 levypalloa. Hutchisonin keskiarvot olivat 5,2 pistettä ja 4,2 levypalloa.

Myös Otto Porter Juniorin kausi saattaa olla loppu. Olkapäävammasta kärsivä Porter on missannut neljä edellisottelua. Joukkueen parhaan pistemiehen Zach LaVinen pelaaminen loppukaudesta on niin ikään epävarmaa polvivamman takia.

Bulls saattaakin antaa kaksikolle kuntoutumisrauhan ja siten pedata itselleen mahdollisimman hyvät mahdollisuudet saada ykkösvaraus. Bullsilla on tällä hetkellä 12,5 prosentin mahdollisuus ykkösvaraukseen ja se on 1,5 tappiota jäljessä Clevelandia, jolla on 14 prosentin mahdollisuudet ykkösvaraukseen.