NBA-ottelu ratkesi uskomattomaan heittoon omalta puoliskolta – katso video

© Kuva: Getty Images

Charlotte otti toisen kovan voiton kahden päivän sisään, kun se voitti Toronton vieraskentällä. Ottelun sankariksi nousi Jeremy Lamb, joka upotti voittoheiton omalta kenttäpuoliskolta.

Lamb menetti jo pallon hetkeksi, kun Pascal Siakam sai sisäänheitossa näppinsä väliin. Lamb viskaisi epätoivoisena pallon kohti Toronton koria ja pallo meni sukasta läpi ja näin Charlotte voitti ottelun pisteellä.

Jos et näe tviittiä, voit katsoa sen täältä.

LaMarcus Aldridge oli yön tehopelaaja 48 pisteellä San Antonion voittaessa Bostonin. LeBron Jamesin (29) ja Kyle Kuzman (29) vahva peli siivitti Lakersin voittoon ja Golden State palasi voittojen tielle Detroitia vastaan. Indianan Bojan Bogdanovic mätti 35 pistettä Pacersin murskatessa Denverin ja Houston jätti New Orleansin vaille mahdollisuuksia. Milwaukee ei antanut Clevelandin yllättää ja Clippers haki voiton New Yorkista.

NBA:n viime yön tulokset:
New York-Clippers 113-124
Milwaukee-Cleveland 127-105
Indiana-Denver 124-88
Toronto-Charlotte 114-115
New Orleans-Houston 90-113
Boston-San Antonio 96-115
Golden State-Detroit 121-114
Lakers-Sacramento 111-106