Viikonloppuna korisfaneille tarjottiin hyviä suomalaissuorituksia, kun Jamar Wilson, Roope Ahonen, Sasu Salin, Antti Kanervo ja Carl Lindbom häärivät tutun tehokkaina.

Salin lukeutui jälleen Malagan parhaimpiin 11 pisteellään, kun Malaga voitti kotonaan Obradoiron 74-63 (28-34). Salinin tilastoihin kirjattiin myös yksi syöttö ja yksi riisto. Malaga on Espanjan liigassa neljäntenä.
Ottelutilastot

Erik Murphyn Manresa taipui kotikentällään niukasti Mirafloresille 83-86 (39-43). Murphy auttoi joukkuettaan yhdeksällä pisteellä, yhdellä levypallolla, kahdella syötöllä ja riistolla. Manresa pitää tiukasti kiinni pudotuspelipaikasta ollen seitsemäntenä.
Ottelutilastot

Espanjan LEB Orossa Ahosen Oviedo nappasi jo kuudennen peräkkäisen voittonsa jätettyään Lleidan ilman mahdollisuuksia 83-68 (39-31)-voitolla. Ahonen keräsi 17 minuutissa kovat tilastot 14 pistettä, neljä levypalloa, kuusi syöttöä ja riiston. Oviedo on LEB Orossa toisena.
Ottelutilastot

Wilson joukkueen ykköstykki

Wilson oli Lietkabelisin paras pistemies 16 pisteen saldollaan joukkueen voittaessa Dzukijan 85-78 (40-36). Wilsonin tilastolakanalle kertyi myös neljä levypalloa ja kolme syöttöä. Lietkabelis pitää hallussaan neljättä sijaa Liettuan liigassa.
Ottelutilastot

Carl Lindbom säväytti Rosa Radomin paidassa heti ensimmäisessä hyökkäyksessä Legia Varsovaa vastaan, kun hän päätti komean alley-oopin, mutta Legia oli kuitenkin kotonaan vahvempi 94-72 (43-36).

Jos et näe videota, voit katsoa sen täältä.

Lindbom oli jälleen omiensa parhaimmistoa 11 pisteen, kahden levypallon ja riiston tilastorivillä. Rosa Radom on Puolan liigassa 13.
Ottelutilastot

Ranskan liigassa Lassi Tuovin luotsaama Strasbourg otti selvän 75-55 (35-27)-voiton Antibesista. Strasbourg on tasaisessa sarjassa kuudentena.
Ottelutilastot

Mirolybov johdatti Racingin pudotuspeleihin pitkän tauon jälkeen

Islannin liigassa Kanervon Stjarnan taipui toisessa puolivälieräottelussa Grindavikille 82-84 (32-48). Grindavik johti ottelua parhaimmillaan jo 20 pisteellä, mutta Stjarnan kiri kuitenkin tasoihin 13 sekuntia ennen loppua. Olafur Olafssonin kori viimeisellä sekunnilla nosti Grindavikin kuitenkin voittoon ja tasoittaen otteluparin. Kanervo oli jälleen vireessä 20 pisteen saldollaan, levypalloja kertyi kolme ja syöttöjä viisi. Ottelupari on nyt 1-1-tilanteessa ja kolmella voitolla pääsee välieriin.
Ottelutilastot

Anton Mirolybov johdatti Racing Luxembourgin ensimmäistä kertaa pudotuspeleihin 17 vuoteen ja pudotuspelit alkoivat myös komeasti 85-79 (42-42)-voitolla Amicalesta.
Ottelutilastot