Divari B:n finaalit käynnistyivät

© Kuva: Ilari Isotalo

Miesten I divisioona B:n ensimmäinen loppuottelu päättyi Raidersin voitonjuhlaan, kun joukkue haki vierasvoiton Espoosta. Kotijoukkue Honka kaatui kovan puolustuksen alla numeroin 63-80 (31-34).

Divari-B:n ensimmäinen loppuottelu alkoi kotijoukkue Hongan hallinnalla, mutta Raiders sai toisella neljänneksellä pelinsä kulkemaan molemmissa päissä ja nousi tasoihin ennen puoliaikaa. Vierasjoukkueen hyvä vire jatkui ottelun loppuun saakka ja Raiders nappasi lopulta voiton lukemin 63-80 (31-34).

– Avausottelu oli kovaa fyysistä vääntöä ja olimme valmistautuneita erityisesti kovaan levypallopelaamiseen. Joukkue teki hyvää duunia puolustuspäässä ja erityisesti Jordan Jacks ja Jesse Viita onnistuivat loistavasti Jouko Järvisen paimentamisessa. Hyökkäyspäässä Otso Laakkonen hoiti oman tonttinsa hienosti, Raidersin päävalmentaja Olli-Pekka Auvinen summaa Koripalloliiton tiedotteessa.

Laakkonen olikin ottelun paras pistemies pussittamalla 23 pistettä. Kovia tehopisteitä vieraille tehtailivat myös Derylton Hill (19/12/6r/4s) ja Jordan Jacks (18/14). Kotijoukkue Hongan pistekärjen paikan vei 14 pistettä nakuttanut Alvar Peltoniemi.

– Oli tietenkin kova juttu voittaa Espoossa, mutta nyt keskitytään jo seuraavaan matsiin. Tärkeää on pystyä vastaamaan Hongan fyysisyyteen korin alla entistäkin paremmin, Auvinen arvioi.

Raiders lähtee hakemaan ottelusarjan toista voittoaan, kun finaalipari kohtaa seuraavan kerran perjantaina klo 19.00 Järvenpään liikuntahallissa.

Lähde: Koripalloliiton tiedote