Antti Kanervon Stjarnan onnistui nappaamaan pakkovoiton Islannin liigan välierissä ja jatkaa taisteluaan finaalipaikasta. Puolassa Carl Lindbom ylsi komeaan tupla-tuplaan hienossa voitossa.

Stjarnan tarvitsi voiton IR:n kotikentältä venyttääkseen välieräparin ratkaisevaan viidenteen otteluun ja onnistui siinä nappaamalla 90-75 (48-36)-voiton. Kanervolla oli vaikea heittopuhde ja pistetilastoon tuli kuusi merkintää. Tilastot koristuivat myös kolmella levypallolla ja kahdella syötöllä. Viides ja ratkaiseva välierä pelataan torstaina. Viides ja ratkaiseva välierä pelataan Stjarnanin kotikentällä torstaina.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Petteri Koponen oli sivussa Bayern Münchenin kokoonpanosta lievän loukkaantumisen takia, mutta Bayern otti siitä huolimatta omansa kaatamalla Braunschweigin kotonaan selvästi 84-73 (48-36). Bayern johtaa sarjaa selvällä erolla.
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion valmentama Crailsheim pisti Bambergille tiukasti hanttiin, mutta joutui taipumaan vieraskentällä 92-101 (49-51). Crailsheim on sarjassa 16.
Ottelutilastot

Lindbom merkkautti komean 16 pisteen ja 11 levypallon tupla-tuplan Rosa Radomin kukistaessa jatkoajan jälkeen suurseuroihin lukeutuvan Zielona Goran 74-70 (66-66, 38-36). Lindbomin tilastoihin tuli myös kaksi syöttöä. Rosa Radom on Puolan liigassa 12.
Ottelutilastot

Liettuan liigassa Jamar Wilson ei pelannut, kun Lietkabelis murskasi kotonaan Nevezisin 101-60 (47-40). Lietkabelis on sarjataulukossa tukevasti neljäntenä.
Ottelutilastot

Ranskan liigassa Lassi Tuovin luotsaama Strasbourg taipui Bourg-en-Bressen vieraana 95-73 (45-33). Strasbourg on sarjassa kuudentena.
Ottelutilastot