Antti Kanervon kausi Islannissa tuli päätökseen, kun Stjarnan hävisi viidennen ja ratkaisevan välierän IR:lle. Jamar Wilson ja Carl Lindbom olivat sitä vastoin vahvassa iskussa.

Stjarnan hävisi kotonaan IR:lle 79-83 (37-50) Kanervon ollessa joukkueensa ykköspyssy 19 pisteellä. Stjarnanin kohtaloksi koitui toinen neljännes, jonka se hävisi 15-29. Stjarnanin toisen puoliajan kiri ei aivan riittänyt voittoon ja näin sen kausi päättyi otteluvoitoin 2-3. Kanervo lisäsi tilastoihinsa myös kolme levypalloa.

Kauden aikana Kanervo juhli Stjarnanin kanssa cupin sekä runkosarjan voittoa. Keskiarvoikseen Kanervo merkkautti kauden aikana 16,9 pistettä, 3,4 levypalloa ja 2,2 syöttöä noin 30,5 minuutin peliajalla.

Wilson palasi parin pelin tauon jälkeen energisenä Lietkabelisin kokoonpanoon auttaessaan Lietkabelisin 101-81 (58-51)-voittoon Siauliu Siauliaista. Wilson auttoi joukkuettaan 15 pisteellä, neljällä levypallolla, kuudella syötöllä ja riistolla. Lietkabelis on Liettuan liigassa neljäntenä.

Lindbom heitti komeasti 24 pistettä ja tilastoi lisäksi hienosti kahdeksan levypalloa ja kuusi syöttöä, mutta se ei riittänyt Rosa Radomin taipuessa vieraskentällä Gliwicelle 78-80 (39-40). Rosa Radom on Puolan liigassa 12.

Saksan Bundesliigassa Shawn Huffin, Gordon ja Daniel Herbertin valmentama Frankfurt otti kotonaan tärkeän 86-79 (40-35)-voiton Bambergista. Huff kasasi ottelussa kaksi pistettä, levypallon ja kaksi syöttöä. Frankfurt taistelee edelleen tiukasti paikasta pudotuspeleissä ollen nyt 12.

Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion valmentama Crailsheim taipui kotonaan niukasti Ulmille 79-82 (48-51).

– Ulm tuli peliin korkealla intensiteetillä. Mielestäni olimme onnekkaampia ensimmäisellä puoliajalla tasaisessa pelissä. Tämä oli hyvin erilainen peli kuin edelliset, Iisalo pohdiskeli Bundesliigan sivuilla.

– Meillä oli pieni ikkuna voittaa, mutta se ei ollut tarpeeksi. Emme saaneet toisella puoliajalla montaa kolmen pisteen heittoa sisään ja jatkoimme yrittämistä. Sitä ei tapahdu usein. Sunnuntaina edessä on kova peli Münchenissä, Iisalo mietti Bundesliigan sivuilla viitaten Petteri Koposen Bayern Münchenin kohtaamiseen.