Ura Basket lunasti jatkopaikkansa Korisliigassa päihittämällä LoKoKo Bisonsin kevään liigakarsinnoissa. Ratkaiseva toinen voitto irtosi vieraissa numeroin 80-90 (30-49).

Ura Basket varmisti itselleen jatkopaikan Korisliigassa kaudeksi 2019-20 selättämällä Divari-A:ssa hopealle sijoittuneen LoKoKo Bisonsin suoraan kahdessa ottelussa. Ratkaiseva toinen karsintaottelu päättyi kaarinalaisjoukkueen voittoon lukemin 80-90 (30-49).

Toinen kohtaaminen oli selkeästi ensimmäistä tasaisempi kamppailu, vaikka tämänkin illan ottelu eteni Uran ohjaksissa alusta loppuun.

– Takki oli aika tyhjä edellisen ottelun jälkeen, mutta hoidettiin se, mikä piti hoitaa. Ensimmäisen Korisliiga-kauden oppirahat on nyt niin sanotusti maksettu ja katseet on jo käännetty seuraavaan kauteen. Meillä on tulevaan selkeät tavoitteet, johto ja infrastruktuuri, joten lähdemme uudella ilmeellä ja energialla tulevaan kauteen, Uran valmentaja Kristian Palotie kommentoi Koripalloliiton tiedotteessa.

Uran pistekuningas oli loistavalla prosentilla sekä läheltä että kaukaa heittänyt Mikael Sandberg (22/12). Kovalla pelipäällä olivat myös kaarinalaisjoukkueen tehomiehet Trey Niemi (21/1) ja Aleksi Akpaso (19/1). Biisonilauman kovimmiksi pistetehtailijoiksi nousivat Marcus White (25/8) ja Alex Foster (23/10).