Petteri Koposen joukkue varmisti runkosarjan voiton

© Kuva: Getty Images

Petteri Koposen Bayern München varmisti Saksan Bundesliigan runkosarjan voiton jo kolme kierrosta ennen loppua.

Bayern voitti kotonaan Bambergin 85-78 (44-42) ja karkasi tavoittamattomaan johtoon, kun kolme kierrosta on runkosarjaa pelaamatta. Koponen tehtaili kuusi pistettä ja otti yhden levypallon ottelussa.
Ottelutilastot

Shawn Huffin kipparoima ja Gordon sekä Daniel Herbertin valmentama Frankfurt otti pakkovoiton kaadettuaan Mitteldeutcherfin kotonaan 93-88 (45-40). Huff auttoi omiaan seitsemän pisteen, kahden levypallon, syötön ja riiston saldolla. Voitolla Frankfurt piti vielä pienoiset toiveet pudotuspeleistä elossa. Se on sarjassa 12., mutta vain voiton päässä kahdeksannesta sijasta.
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion valmentama Crailsheim taisteli tiukasti sarjanelosta Vechtaa vastaan, mutta joutui taipumaan 92-95 (42-50). Crailsheim taistelee edelleen sarjapaikkansa puolesta ollen toiseksi viimeisenä 17.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Sasu Salinin Malaga otti tärkeän vierasvoiton hakiessaan pisteet Estudiantesin vieraana numeroin 80-73 (42-40). Salin sai sisään yhden kolmen pisteen heiton ja tilastoihin merkittiin myös kaksi levypalloa ja syöttö. Malaga on viidentenä.
Ottelutilastot

Jamar Wilson oli tervehtynyt pelikuntoon, kun Lietkabelis voitti Liettuan liigan ottelussa Pieno zvaigzdesin 89-86 (43-47). Wilson kirjautti komeasti 10 pistettä, kuusi levypalloa, viisi syöttöä ja riiston. Lietkabelis tulee sijoittumaan runkosarjassa neljänneksi, kun kaksi kierrosta runkosarjaa on vielä pelaamatta.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon!