Sasu Salin lukeutui Malagan tehokkaimpiin pelaajiin, kun Malaga nappasi tärkeän voiton Espanjan liigassa. Roope Ahosen huippuilta oli laiha lohtu LEB Oron pudotuspelien avauksessa ja Jamar Wilsonin runkosarja päättyi voitollisesti Liettuassa.

Malaga otti tärkeän voiton taistelussa pudotuspelien kotiedusta kaatamalla Fuenlabradan 89-84 (37-41). Salin oli vahvassa vireessä 15 pisteellä, viidellä levypallolla ja syötöllä. Malaga on sarjassa viidentenä.
Ottelutilastot

Erik Murphyn Manresa hävisi kotikentällään harmittavasti Andoralle 64-77 (38-44). Murphy sai vartissa tilastokirjoihinsa neljä levypalloa, kaksi syöttöä ja torjunnan. Manresa taistelee tiukasti pudotuspelipaikasta ollen tällä hetkellä yhdeksäs.
Ottelutilastot

LEB Orossa Ahonen loisti joukkueensa parhaana pistemiehenä heittämällä 18 pinnaa, mutta Oviedo taipui pudotuspelien ensimmäisessä ottelussa Ourenselle 76-80 (29-43). Ahonen kasasi tilastoihinsa myös yhden levypallon ja peräti kahdeksan syöttöä. Final Four -turnaukseen pääseminen vaatii kolme voittoa.
Ottelutilastot

Iisalon ja Vertion Crailsheimille elintärkeä voitto

Saksan Bundesliigassa Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion valmentama Crailsheim taistelee edelleen sarjapaikastaan, kun Crailsheim voitti vieraskentällä Jenan niukasti 91-88 (54-55). Päätöskierroksen ottelussa Crailsheim kohtaa sarjakakkosen Oldenburgin ja tarvitsee voiton säilyäkseen sarjassa.

Voitto oli Crailsheimille kauden kahdeksas, joka sivuaa samalla sen Bundesliigan voittoennätystä.
Ottelutilastot

Runkosarjan voiton jo varmistanut Bayern München tyylitteli hurjan päätösneljänneksen (31-11) siivittämänä 95-72 (40-39)-voiton Ulmista. Petteri Koponen sai yhden kolmen pisteen heiton sisään ja koristeli tilastojaan myös yhdellä levypallolla ja kahdella syötöllä.
Ottelutilastot

Shawn Huffin kipparoiman ja Gordon sekä Daniel Herbertin valmentaman Frankfurtin pudotuspelihaaveet murenivat joukkueen hävitessä Braunschweigin vieraana 77-95 (47-47). Huff auttoi joukkuettaan kahdeksan pisteen, kolmen levypallon ja yhden syötön tilastoilla. Frankfurt on sarjassa 11.
Ottelutilastot

Wilsonin runkosarja päätökseen Liettuassa

Wilson oli hyvässä pelivireessä 10 pisteen, viiden syötön, kahden levypallon ja kahden riiston saldollaan, kun hänen seuransa Lietkabelis voitti vieraskentällä BC Prienain 78-70 (35-30). Lietkabelis sijoittui runkosarjassa neljänneksi 23 voiton ja 13 tappion saldolla. Se kohtaa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Pieno zvaigzdesin.

Wilson tilastoi runkosarjan aikana keskiarvoikseen 11,0 pistettä, 3,0 levypalloa ja 3,3 syöttöä.
Ottelutilastot

Ranskan liigassa Lassi Tuovin valmentama Strasbourg hävisi kotonaan selvästi Monacolle 71-101 (31-46). Strasbourg on nyt kahdeksantena sarjassa.
Ottelutilastot