Pyrintö on kiinnittänyt tärkeän tukipilarin tulevaksi Korisliigakaudeksi. Antero Lehto on tehnyt kasvattajaseuransa kanssa sopimuksen kaudesta 2019-2020. Sopimus on mallia 1 + 1 sisältäen option pelikaudesta 2020-2021.

Lehto on pelannut kasvattajaseurassaan yhtä kautta lukuun ottamatta koko uransa. Tähän mennessä ura on kestänyt 19 kautta. Hän on takonut Korisliigassa 650 runkosarjan ottelua ja on tällä hetkellä kautta aikojen toiseksi eniten runkosarjan otteluita pelannut pelaaja.

Kuluneella kaudella Antero tilastoi 22 ottelussa keskimäärin 10,2 pistettä, 2,0 levypalloa sekä 3,1 syöttöä 22:37 min ottelukohtaisella peliajalla. Antero on toiminut joukkueen kapteenina vuodesta 2007.

Lehdon kilpailuvietti ei ole sammunut. Siinä on tärkein syy uran jatkolle.

– Uskon, että minulla on edelleen annettavaa. Paloa pelaamiseen löytyy, kuten vajaa 20 vuotta sitten A-poikaikäisenä, Lehto summaa Pyrinnön sivuilla.

Pyrinnöllä on voimassa olevat sopimukset kaudeksi 2019-2020 Lehdon lisäksi Osku Heinosen, Justus Kilpisen, Lassi Kilpisen ja Ville Haapojan kanssa. Joukkuetta valmentavat Sami Toiviainen ja Ilpo Rantanen. Fyysisenä valmentajana toimii Jenni Puputti.