Petteri Koponen ja Sasu Salin vahvassa vireessä

© Kuva: Getty Images

Petteri Koponen oli Bayern Münchenin toiseksi paras pistemies pudotuspelien avausottelussa. Erik Murphyn Manresa otti tärkeän voiton Espanjassa ja Sasu Salinin vahva peli siivitti Malagan voittoon.  Ranskassa runkosarja saatiin päätökseen.

Koponen heitti yhdeksän pistettä, otti yhden levypallon ja antoi kaksi syöttöä, kun Bayern voitti Braunschweigin 70-59 (32-19). Bayern johtaa otteluvoiton 1-0 ja kolmella voitolla pääsee välieriin.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Salin johdatti Malagan 92-85 (43-35)-voittoon Teneriffasta. Salin heitti komeasti 12 pistettä, otti kaksi levypalloa, antoi neljä syöttöä ja riisti pallon kahdesti. Malaga on sarjassa viidentenä.
Ottelutilastot

Murphy joutuu huilaamaan muutaman viikon alaraajavamman takia, mutta siitä huolimatta Manresa pystyi puristamaan tärkeän 86-77 (46-37)-voiton Fuenlabradasta. Manresa nousi samalla kahdeksanneksi ja kiinni pudotuspelipaikkaan.
Ottelutilastot

Ranskassa pelattiin runkosarjan viimeinen peli ja Strasbourg nappasi vieraissa tärkeän 87-78 (44-31)-voiton Gravelines-Dunkerquen. Strasbourg sijoittui runkosarjassa kuudenneksi ja kohtaa puolivälierissä Dijonin.
Ottelutilastot

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon!