Toronto otti elintärkeän voiton kahden jatkoajan jälkeen

© Kuva: Getty Images

Toronto avasi voittotilinsä NBA:n välierissä kaatamalla toisella jatkoajalla Milwaukeen 118-112.

Torontolla oli kahdesti mahdollisuus ratkaista ottelu jo varsinaisella peliajalla. Ensin Pascal Siakam sai kaksi vapaaheittoa seitsemän sekuntia ennen loppua, kun Toronto johti kahdella pisteellä. Siakam missasi molemmat ja Milwaukee pääsi seuraavasta hyökkäyksestään tasoittamaan. Torontolle jäi kaksi sekuntia peliaikaa jäljelle ja Siakam pääsi kokeilemaan vielä kolmen pisteen heittoa, mutta se meni ohi.

Myös ensimmäisellä jatkoajalla Torontolla oli mahdollisuutensa, mutta Kawhi Leonardin viime sekunnin heitto meni ohi. Milwaukeen voittohaaveet kokivat ison kolauksen toisella jatkoajalla, kun Giannis Antetokounmpo (12/23) sai virhetilinsä täyteen ja joutui suihkuun. Lopulta Leonardin (36/9) Toronto otti elintärkeän voiton. Milwaukeen paras pistemies oli 24 pistettä tehnyt George Hill.

NBA:n viime yön tulos (otteluvoitot):
Toronto-Milwaukee 118-112 (1-2)