Menikö räppäri-tähti jo liian pitkälle? – vastustajan valmentajalta tyly tuomio

© Kuva: Getty Images

Toronto Raptors nappasi kaksi tärkeää kotivoittoa tasoittaen otteluparin Milwaukee Bucksia vastaan 2-2-tilanteeseen. Erityisesti huomiota Bucks-leirissä on herättänyt Raptorsin brändilähettiläänä toimivan Draken käytös.

Yksi maailman suosituimmista hip hop -artisteista Drake on tuttu näky Raptorsin kentän laidalla ja penkin vieressä. Drake saattaa antaa vaihtoon tuleville pelaajille läpsyt jopa kentän puolella ja elää muutenkin vahvasti pelissä mukana. Räppärin käytös ei kuitenkaan miellytä kaikkia.

Milwaukeen päävalmentaja Mike Budenholzer otti vahvasti kantaa Draken edesottamuksiin lehdistötilaisuuden.

– Faneilla – tai mikä ikinä Drake Raptorseille onkaan – ei ole mitään asiaa kentälle. Sitä varten on rajat, Budenholzer totesi.