Seagulls hankki jälleen Susijengin pelaajan – ”Kokonaisuus teki päätöksestä helpon”

Helsinki Seagulls on tehnyt sopimuksen Suomen koripallomaajoukkueesta tutun 26-vuotiaan Ilari Seppälän kanssa. Kaudesta 2009 asti Korisliigassa pelannut Seppälä siirtyy joukkueen vahvuuteen Joensuun Kataja Basketista.

Jo 16-vuotiaana Korisliiga-uransa kaudella 2009-2010 Kouvolan Kouvojen riveissä aloittaneen takamiehen CV on nuoresta iästään huolimatta vakuuttava: 373 ottelua ja kaksi Korisliigan mestaruutta (Kouvot 15/16 & Kataja 16/17). Päättyneellä kaudella Seppälä pelasi uransa tehokkaimman kauden ansaiten pelaamassaan 42 ottelussa 13,3 pistettä, 5,5 syöttöä ja 2,8 levypalloa ottelua kohden.

Kattavan seurajoukkueuran lisäksi Seppälä on edustanut Suomen koripallomaajoukkuetta junioreissa, sekä aikuisissa yhteensä 91ottelussa.Hän oli myös Susijengin vahvuudessa viime kevään MM-karsintaotteluissa Seagullsin Tuukka Kotin ja Shawn Huffin tavoin.

Seppälä saapuu Helsinkiin innokkain mielin.

– Seagullsin osoittama kiinnostus ja heidän tarjoamansa kokonaisuus teki päätöksestä helpon. Olen innoissani päästessäni harjoittelemaan ja pelaamaan Tuukan ja Shawnin tasoisten kokeneiden pelaajien kanssa ja odotan jo kovasti tulevaa Korisliiga-kautta, Seppälä toteaa Seagullsin tiedotteessa.

– Ilari oli nimilistamme kärkipäässä jo erittäin varhain, kun tulevaa kautta lähdettiin suunnittelemaan. Halusimme takakentällemme juuri sellaista taitoa ja kokemusta, jota Ilarilla ikäänsä nähden on jo huomattava määrä. Pääsin jo vuosia sitten Loimaalla näkemään läheltä nuoren miehen ennakkoluulotonta pelaamista kivenkovia VTB-joukkueita vastaan. Sittemmin hän oli Katajan kantavia voimia ja varmasti tulee olemaan sitä myös Seagullsissa. Hienoa, että saatiin Ilari meille, toimitusjohtaja Aku Perho kommentoi.

Helsinki Seagulls on kiinnittänyt joukkueen kokoonpanoon jo tulevalle kaudelle aiemmin keväällä jatkosopimukset kirjoittaneet Tuukka Kotin ja Ricky Waxlaxin lisäksi viime perjantaina julkistetun Shawn Huffin.

Lähde: Seagullsin tiedote

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon!