Korisliigan pelattujen pelien ykkönen jatkaa komeaa uraansa – ”Erinomainen joukkueen runko jo kasassa”

Helsinki Seagulls on tehnyt 1+1 -vuoden mittaisen jatkosopimuksen 37-vuotiaan seuraikonin Timo Heinosen kanssa. Heinonen on ollut osana Seagullsin kotimaista runkoa jo kaudesta 2015-2016 saakka.

Kaikkien aikojen eniten Korisliiga-otteluita (825) pelannut Timo “Timi” Heinonen jatkaa ennätyksellistä uraansa Seagullsissa syksyllä alkavalla Korisliiga-kaudella 2019-2020. Yhteensä 7586 pistettä, 3321 levypalloa ja 702 koriin johtanutta syöttöä urallaan tilastoinut Heinonen suuntaa syksyllä alkavaan 21:een kauteensa täynnä intoa.

– Mahtava jatkaa Gullsseissa! Erinomainen joukkueen runko jo kasassa, vanhoja tuttuja ja uusia tuttavuuksia. Ilolla odotan, että pääsee tekemään yhdessä hommia, Heinonen iloitsee Seagullsin tiedotteen mukaan.

– Olen innoissani päästessäni ensi kaudella treeneissä yllättämään hitaudellani Tuukan lisäksi myös Shawnin ja Ilarin, laiturikonkari Heinonen veistelee hymyillen.

Neljän kauden aikana 183 ottelussa Seagullsissa edustanut laitahyökkääjä on voittanut joukkueen kanssa SM-pronssia kahdesti perättäisillä kausilla 2016-2017 ja 2017-2018. Näiden lisäksi Heinonen on voittanut kolme SM-hopeaa ja kolme SM-pronssia aiemmin urallaan kasvattajaseurassaan Vantaan Pussihukissa, Torpan Pojissa ja KTP-Basketissa.

– Kun tulevaa kautta lähdettiin suunnittelemaan, olimme hyvin yksimielisiä Timin jatko-sopimuksen suhteen. Hän on yksi Seagullsin pitkäaikaisista kasvoista ja siksi myös tärkeä osa joukkueemme tarinaa. Vaikka Timillä on pelejä takana ennätysmäärä, se ei näy hiipumisena kentällä. Hän on erittäin suosittu myös fanien keskuudessa, eikä syyttä. Timi on pelaaja, johon voi aina luottaa, Helsinki Seagullsin toimitusjohtaja Aku Perho kommentoi tyytyväisenä.

Syntyneen sopimuksen myötä Helsinki Seagullsin valmistautuminen tulevaan kauteen on jo vahvalla pohjalla. Joukkue on solminut jatkosopimuksen Tuukka Kotin ja Ricky Waxlaxin kanssa, joiden lisäksi joukkueen vahvuuteen liittyvät Susijengin kapteeni Shawn Huff ja kaksinkertainen Korisliigan mestari Ilari Seppälä.

Lähde: Seagullsin tiedote


Italia-Itävalta: Suursuosikki jyrää ja sinä saat Italian voitosta käsittämättömän kertoimen 20.00!

1. Siirry MrGreenille ja avaa pelitili
2. Lisää Italian 1X2-voitto pelikupongille normaalilla kertoimella
3. Aseta 1€ panos Italialle Itävaltaa vastaan kertoimella 20.00
4. Jos Italia voittaa ja sinä saat 20€ puhtaana käteen – ilman kierrätystä