Korisliigan kauden 2018–2019 vuoden tulokkaan palkinnon pokannut Trey Niemi jatkaa Ura Basketissa myös ensi kaudella.

Korisliigan debyyttikaudellaan Niemi pelasi liki 13 minuuttia ottelua kohden ja teki keskimäärin 6.1 pistettä. Runkopelaajiemme loukkaantumiset tarjosivat Niemelle loppukaudesta paljon lisävastuuta, minkä nuorukainen käyttikin onnistuneesti hyväkseen. Niemen piste-ennätys, 25, syntyi maalikuun lopussa mestari-Kauhajokea vastaan.

Sykki-kasvatti puki Ura-paidan ensimmäisen kerran syksyllä 2017, ja oli siis mukana nostamassa meidän joukkueen Korisliigaan.

– On mahtavaa jatkaa Urassa. En malta odottaa ensi kauden pelejä, Niemi toteaa Uran sivuilla.

Päävalmentaja Kristian Palotie on tyytyväinen suojattinsa menestyksestä liigassa, ja ennakoi hyvää myös jatkoon.

– Trey oli viime kaudella yksi Korisliigan pirteimmistä uusista kasvoista. Nuorella miehellä on luonnollisesti vielä paljon kehitettävää, mutta uskon, että Trey on yksi joukkueen avainpelaajia tulevalla kaudella, kommentoi Palotie.