Lahti Basketball ja Arttu Saarijärvi 22, ovat solmineet kaksivuotisen sopimuksen.

Namika Lahden kasvatti vietti viimeiset neljä vuotta Kouvolan Kouvojen riveissä. Saarijärvi on pelannut urallaan 152 ottelua Korisliigassa. Laiturina viihtyvä Saarijärvi voitti Kouvoissa Suomen mestaruuden kaudella 2015-2016 ja juuri päättyneellä kaudella hopeaa Karhun oltua parempi finaaleissa.

– Erittäin hyvillä fiiliksillä siirryn takaisin Lahteen. On todella hienoa päästä pukemaan päälle Lahti Basketballin pelipaita, kun tiedossa on seurahistorian ensimmäinen kausi Korisliigassa. Viimeiset 4 liigakautta olivat henkilökohtaisesti aika raskaita ja vaikeita loukkaantumisten takia. Uutinen Lahti Basketballin liiganoususta herätti kiinnostukseni, eikä Roopen tarvinnut paljon taivutella minua tänne. Tuttu ympäristö, tuttu staffi, tutut pelaajat, kaverit ja perhe helpottivat paljon päätöstäni. Uskon, että meillä on kasassa joukkue, joka pystyy haastamaan kenet tahansa liigasta, kommentoi Saarijärvi lahtelaisten sivuilla.

– Artun lahjakkuuden tietävät kaikki. Nyt hänellä on mahdollisuus iskeä läpi liigassa. On hienoa saada lahtelaisen juniorimyllyn kasvatti takaisin kotikaupunkiin. Arttu pystyy pelaamaan monella eri pelipaikalla, joten hän tulee varmasti auttamaan joukkuetta. Lämpimästi tervetuloa takaisin Lahteen, kommetoi Lahti Basketballin toiminnanjohtaja Roope Suonio.

Lahti Basketballilla on sopimukset Vesa Mäkäläisen, Ali Aholan, Roi Bymanin, Eemeli Lampenin ja Arttu Saarijärven kanssa.