Houstonin tähtikaksikon välit tulehtuneet – kumpi saa lähteä?

© Kuva: Getty Images

NBA:n äärimmäisen mielenkiintoinen kesä on saamassa jälleen uuden käänteen, kun Houstonin tähtikaksikko James Harden-Chris Paul on hajoamassa.

Kahtena edelliskautena Golden Statelle pudotuspeleissä hävinnyt Houston saattaa joutua sekoittamaan pakkaansa ensi kautta ajatellen. Paul on tiettävästi vaatinut Houstonilta siirtoa ja James on tehnyt ”joko hän tai minä” -uhkavaatimuksen.

Tiettävästi kaksikko oli lähes pari kuukautta kauden aikana puhumatta toisilleen, joka loi samalla ikävän tunnelman joukkueen ympärille. Paul on yrittänyt tavoitella Hardenia kesän aikana, mutta Harden ei ole vastannut.

Kaksikko ei tunnu mahtuvan kentälle samaan aikaan. Paulia ärsyttää Hardenin dominoiva pelityyli eikä Harden anna juuri arvoa Paulin hienolle uralle. Lisäksi he ovat ottaneet yhteen sekä harjoituksissa että peleissä.

Paul allekirjoitti viime kesänä neljän vuoden ja 168 dollarin arvoisen sopimuksen, joka vaikeuttaa hänen siirtämistään, sillä harvalla joukkueella on varaa nielaista Paulin sopimus palkkakattonsa alle.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.