Viime yönä ensimmäisenä varattu Zion Williamsonin ura alkaa monivaiheisesti, sillä häntä kohtaan on nostettu peräti 100 dollarin syyte.

Urheilumarkkinointiyhtiö Prime Sports Marketin LLC on nostanut Williamsonia vastaan syyteen sopimusrikkomuksesta. Williamson teki yhtiön kanssa markkinointisopimuksen pian yliopistokauden jälkeen, mutta Williamson irtisanoi sopimuksen vain kuukauden jälkeen. Williamson itse nosti kanteen Prime Sports Marketing LLC:tä kohtaan aiemmin siitä, ettei hänen allekirjoittamansa sopimus olisi ollut laillinen Pohjois-Carolinassa. Williamson siirtyi sitten Creative Artists Agencyn talliin.

Prime Sports Marketingin mukaan Williamson rikkoi sopimusta lähtiessään kuukauden jälkeen, kun sopimuksen kesto oli viisi vuotta. Lisäksi se väittää CAA:n häirinneen prosessissa.