Miesten haastajamaajoukkue piti Norjan pihdeissään – ”Puolustusilmeeseen pitää olla todella tyytyväinen”

© Kuva: fiba.com

Suomi kaatoi Norjan aamupäiväottelussa 62-39 Napolin universiadeissa. Voiton myötä miesten haastajamaajoukkue pelaa sijoista 9-12. Turnaus jatkuu tiistaina sijoitusottelulla Tshekkiä vastaan.

Kun vastustajaa jää alle 40 pisteen, yleensä silloin toisessa joukkueessa voidaan olla tyytyväisiä. Suomen eheä esitys puolustuspäässä antoi mahdollisuuden selvähköön voittoon.

– Turnauksen ensimmäinen aamupeli ja puolustusilmeeseen pitää olla todella tyytyväinen. Oli pettymys, ettemme päässeet kahdeksan parhaan joukkoon, mutta siitä huolimatta eforttia oli tänään Norjaa vastaan. Tasolla tai vastustajalle ei ole väliä, mutta ilman energiaa vastustajaa ei jätetä 39 pisteeseen tasosta riippumatta. Olen ylpeä siitä, miten tänään laitoimme itseämme likoon, toteaa joukkueen valmentaja Lassi Tuovi Koripalloliiton tiedotteessa.

Suomen pisteykkönen oli eleettömästi 18 pistettä läheltä ja kaukaa upottanut Remu Raitanen. Elias Valtonen upotti 12 pistettä ja Ville Tahvanainen 11.

– Voiton myötä pelaamme vielä kaksi kovatasoista ottelua näissä kisoissa. Sieltä saadaan oppia tulevaisuutta ajatellen. Pelaajille on tulossa antoisa viikko heidän kehittymistänsä ajatellen, Tuovi kommentoi.

Suomen miesten haastajamaajoukkueen seuraava ottelu Napolin universiadeissa on tiistaina kello 21.00, kun se kohtaa Tshekin sijoista 9-12 pelatessa.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Järjetön diili: Teemu Pukki tekee ottelun 1. maalin – saat 50€ ilmaisvedon

  1. Avaa pelitili Casino Winnerille alapuolen napista.
  2. Talleta  ja lyö vähintään 1€ veto, että Pukki tekee ottelun 1. maalin tiistaina Armeniaa vastaan.
  3. Jos Pukki tekee ottelun 1. maalin, saat 50€ ilmaisvedon.