Ura Basketin uusin pelaajahankinta on Atte Perttu, 29, jolle tuleva kausi on jo kymmenes Korisliigassa. Sopimus on kaksivuotinen.

Pertun takataskussa on komeat 301 runkosarjaottelua pääsarjatasolla. 202 senttiä pitkä, tarkkakätinen heittäjä on viimeiset neljä kautta edustanut Joensuun Kataja Basketia.

– Fiilikset on tosi hyvät nyt, kun neuvottelut on saatu Uran kanssa päätökseen ja sopimus kasaan, niin päästään aloittamaan yhteinen työnteko! Ensi kauden odotuksissa omalta osalta on pelata ehjä ja tasapainoinen kausi, rikkonaisen viime kauden jälkeen, ja pystyä auttamaan joukkuetta saavuttamaan yhdessä asetetut tavoitteet, Perttu kommentoi kaarinalaisten sivuilla.

Päävalmentajamme Kristian Palotie on mielissään uusimmasta pelaajasopimuksesta.

– Tämän hankinnan myötä kotimainen rosterimme on täytetty ja voimme keskittyä ulkomaisten pelaajien löytöön, jotka parhaiten sopivat tämän ryhmän ympärille.

– Atte sopii ryhmäämme täydellisesti: Todellinen ammattilainen, joka pystyy ison pelaajan paikalla venyttämään kenttää kauas maalatulta alueelta. Uskon myös, että meillä on mahdollisuus ns. koris-äo:lla kilpailemaan kenen vaan joukkueen kanssa.

– Vaikka Atte Perttu pystyy sammuttamaan hallin valot, haluan myös tulevalla kaudella vaatia häneltä asioita, mitä häneltä ei muutamaan vuoteen ehkä juurikaan olla.

Meidän joukkueella on nyt sopimukset Joona Airenteen, Marius van Andringan, Edvard Gullichsenin, Lauri Hännisen, Ville Hännisen, Miikka Luosmaan, Trey Niemen, Eero Sahlbergin ja Atte Pertun kanssa.