16-vuotiaille pojille jälleen tappio – ”Pystyimme taas parantamaan”

© Kuva: Juha Tamminen

Perjantaina Kroatialle Kisakallion Susi Training Centerissä selvästi hävinnyt Suomen 16-vuotiaiden poikien maajoukkue pisti lauantaipäivänä hanttiin vierailla paremmin. Sudenpennut kamppaili voitosta päätösneljännekselle asti, mutta Kroatia vei voiton nimiinsä 57-68 (21-37).

– Vähän kahtia jakautuvat fiilikset. Selkeä ilon aihe on, että pystyimme taas parantamaan pelien välillä todella hyvää vastustaja vastaan. Olimme rohkeampia ja selkeämpiä molemmissa päissä kenttää.  Synkät hetket olivat paljon lyhyempiä ja niitä oli vähemmän kuin eilen, Suomen päävalmentaja Ville Neva aloitti Koripalloliiton tiedotteessa.

– Ja sitten harmittaa, että kilpailun näkökulmasta ne ensimmäisen puoliajan synkät hetket maksoivat tänään ottelun voiton. Hieno kolmas ja hyvä neljäs jakso auttoivat meitä kamppailemaan voitosta viimeisen minuutin alkuun asti. Pari kansainvälisen tason viimeistelyä enemmän sisään ja neljäs jakso olisi voinut olla ihan erilainen. Eivät menneet, joten uskotaan että menevät myöhemmin.

Suomen parhaimpiin pistemiehiin kuuluivat Viljami Vartiainen (12/0), Eino Pällijeff (9/5/3 torjuntaa), Gezim Bajrami (8/7) sekä Ville Tolonen (8/1/3 syöttöä).

– Nyt nuollaan vähän haavoja, parannellaan pikkuvammoja ja sairauksia, joita on kertynyt ja sitten lähdetään ensi viikolla Latviaan harjoittelemaan lisää.

Lähde: Koripalloliiton tiedote