Sentteri Petri Heinonen, 30, on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen kasvattajaseuransa Tampereen Pyrinnön kanssa. Heinonen on pelannut Pyrinnössä viimeiset kuusi kautta.

Pelikentälle Heinonen kuitenkin astuu vasta joulu-tammikuussa, sillä 207-senttinen pelaaja kuntouttaa vielä polveaan leikkauksen jäljiltä.

Viime kauden Heinonen pelasi punavalkoisissa 16:57 minuutin keskiarvolla ottaen itselleen 3.9 levypalloa. Kaaren takaa mies heitti 50% tarkkuudella ja kakkoset vajosivat verkkoon 50.6%. Vapaaheitot Heinonen suoritti täsmällisesti 54.9% tarkkuudella.

– Peten jatko on myös enemmän kuin mahtava juttu! Kokenut oma kasvatti, joka tosin palaa kentille joskus vuoden vaihteessa loukkaantumisen jäljiltä. Toivotaan, että kaikki menee sen puolesta hyvin ja näemme Peten entistä ehompana kentällä kevään aikana. Meillä on nyt koossa erittäin monipuolinen joukkue, johon haetaan vielä muutama sopiva vahvistus, kertoo päävalmentaja Sami Toiviainen seuran sivuilla.

Heinosen sopimuksen myötä Pyrinnöllä on voimassa olevat sopimukset Panu Peltokankaan, Benjamin Raymondin, Antero Lehdon, Justus Kilpisen, Lassi Kilpisen, Ville Haapojan ja Osku Heinosen kanssa. Pyrintö julkaisee lisää sopimuksia lähiaikoina.