NBA-tähdelle pitkä pelikielto kielletystä aineesta – virheellä korkea hintalappu

© Kuva: Getty Images

Brooklyn Netsin kanssa kesällä sopimuksen tehnyt Wilson Chandler on jäänyt kiinni kiellettyjen aineiden käytöstä. Chandler on saanut rikkomuksesta 25 ottelun mittaisen pelikiellon.

Chandlerilta löydettiin Ipamorelin-nimistä kiellettyä ainetta.

– Kuntouttamisprosessin aikana, ennen kuin tein sopimuksen Netsin kanssa, minulle määrättiin lääkettä, jossa oli pieniä määriä ainetta, joka hiljattain lisättiin NBA:n kiellettyjen aineiden listalle. En tajunnut aineen olevan kielletty eikä lääkärikään, Chandler totesi tiedotteessaan.

– Otan täyden vastuun ja pyydän anteeksi Nets-joukkuekavereiltani, valmentajiltani, toimistolta ja faneilta virhettäni. Jatkan kovaa työntekoa valmistautuessani kauteen, Chandler jatkoi.

32-vuotias Chandler tilastoi viime kaudella keskimäärin 6,0 pistettä ja 4,2 levypalloa ottelua kohden Philadelphian ja Clippersin paidassa. Chandler menettää pelikieltonsa aikana peräti 582 898 dollaria. Chandler on pelikelpoinen ensimmäistä kertaa joulukuun 15. päivä.