Joensuulaisseura solmi sopimukset Valtteri Pihlajamäen, Veeti Parviaisen, Juho Kaltiaisen ja Erik Vänttisen kanssa.

Pihlajamäki edusti viime kaudella divari A:ssa pelaavaa Pyrinnön akatemiajoukkuetta. 13 ottelussa syntyi keskimäärin 2,3 pistettä ottelua kohden. Ennen Tampereelle siirtymistä Pihlajamäki pelasi Karhu Basketissa viitenä kautena, joista viimeisempänä hän oli voittamassa kauhajokisten seurahistorian ensimmäistä Suomen mestaruutta.

Veeti Parviainen, Juho Kaltiainen ja Erik Vänttinen ovat kaikki Kataja Basketin omia kasvatteja. Parviainen pääsi viime kaudella haistelemaan Korisliiga-ympyröitä muutamassa ottelussa.

Kataja Basketin pelaaja sopimukset ensi kaudeksi: Brandon Walters, Veeti Parviainen, Jarred Ogungbemi-Jackson, Valtteri Mervola, Joni Herrala, Valtteri Leppänen, Matias Ojala, Erik Vänttinen, Samuli Vanttaja, Juho Kaltiainen, Earvin Morris, Jarekious Bradley, Aapeli Alanen, Valtteri Pihlajamäki, Fiifi Aidoo.