Historian ensimmäinen Korismaanantai-lähetys nähdään maanantaina Elisa Viihteellä, kun viime kauden hopeamitalisti Kouvot isännöi Susijengi-tähtiä vilisevän Helsinki Seagullsin. Lähetys käynnistyy kello 18.00.

Susijengi-kapteeni Shawn Huff palasi 15 vuoden tauon jälkeen Korisliigaan. Avausottelussa Ura Basketia vastaan Huff oli yksi kentän näkyvimmistä hahmoista monipuolisuudellaan viimeistellen 8p/5lp/3s-tilastorivin täpötäyden Töölön Kisahallin edessä.

Vastaavasti Kouvot aloitti kautensa lauantaina viime vuoden välieräuusinnassa, jossa Vilpas oli kotikentällään vahvempi 95-77.

Illan Elisa Viihteellä nähtävä Korismaanantai-lähetys on poiminut molemmista joukkueista suurennuslasin alle kaksi pelaajaa, Kouvojen Severi Kaukiaiseen ja Seagullsin Shawn Huffiin paneudutaan tarkasti ottelua ennakoidessa.

– Meillä on ollut positiivinen fiilis ollut joukkueessa. Harjoittelimme preseasonin hyvin. Pääasiassa on, että kaikki jaksavat keskittyä yhteiseen tekemiseen, Huff kommentoi kauden kynnyksellä Koripalloliiton kotisivuilla.

Huff näkee, että vastustajat saavat olla varuillaan laajalla rotaatiolla pelattavaa Seagullsia vastaan.

– Meidän joukkueessamme on paljon juoksuvoimaa. Leveyden ansiosta pystymme pelaamaan nopeatempoista korista: juoksemme kovaa ylös ja puolustamme aggressiivisesti. Mutta ennen kaikkea pelaamme iloista koripalloa, joita ihmisten on hauska katsoa.

Historian ensimmäisessä Korismaanantai-lähetyksessä Huffin Seagulls matkaa Kouvolan Manskarilla Kouvojen vieraaksi. Huffin edellistä Kouvot-kohtaamisesta on aikaa: Huff teki Kouvoja vastaan edellisessä pelaamassaan ottelussa 29.3.2004 viisi pistettä.

– On kiva päästä pelaamaan Suomeen ja nähdä uusia paikkoja, jossa en ole aiemmin pelannut.

Uskooko Huff, että hän on merkattu mies vastustajien papereissa tällä kaudella?

– Toivottavasti. Haasteet ja kilpaileminen on aina kivaa. Ennen kaikkea nautin tilaisuudesta palata Suomeen ja päästä kilpailemaan mestaruudesta.