Petteri Koposen kausi Bayern Münchenin kanssa käynnistyi komeasti, kun Bundesliigan hallitseva mestari juhli murskavoittoa kauden avauksessaan. Italiassa Topias Palmin Vanoli Cremona avasi kautensa myös voitolla.

Bayern München jyräsi Hampurin maanrakoon tylyin 111-55 (58-17)-numeroin. Bayern iski sarjanousijalle luun kurkkuun jo heti ensimmäisellä neljänneksellä viemällä sen 23-7 ja toinen oli vieläkin tylympi 35-10. Viimeisellä neljänneksellä Bayern otti jo jalkaa pois kaasulta ja Hampuri vei viimeisen neljänneksen nimiinsä. Koponen heitti ottelussa 11 pistettä ja riisti pallon kertaalleen.
Ottelutilastot

Petteri Koponen

@KoponenPetteri
That is the way to start the new season. Now lets get ready for thursday! @fcb_basketball @easyCreditBBL #MiaSanMia

FC Bayern Basketball

@FCBBasketball
FINAL SCORE | 111:55 | #FCBBHAM

Starker Auftakt im #AudiDome, Männer!

#FCBB #FCBBlive #MünchenIstUnserCourt

Jos et näe tviittiä, voit katsoa sen täältä.

Saksan cupissa Tuomas ja Joonas Iisalon valmentaman Crailsheim Merlinsin taival päättyi 75-86 (43-53)-tappioon Oldenburgille.

– Ensimmäisellä puoliajalla olimme liian passiivisia, pelasimme toisella paremmin. On vaikea tulla takaisin kokenutta ja tasokasta Oldenburgia vastaan. Meillä on paljon materiaalia videoanalyyseihin ja jatkamme kovaa työntekoa. Mutta minulla on hyvä tunne tästä joukkueesta, Iisalo totesi Bundesliigan sivujen mukaan.
Ottelutilastot

Daniel Herbertin luotsaaman Frankfurt Skylinersin cup-urakka päättyi niin ikään, kun se hävisi kotonaan Göttingenille 74-79 (36-41).
Ottelutilastot

Italian liiga alkoi Palmin osalta voittoisasti, kun Vanoli Cremona voitti kotonaan Trevison 89-87 (51-48). Palmi jäi kolmessa minuutissa ilman tilastomerkintöjä.
Ottelutilastot