Espanjan Liga Femenina 2:ssa Elina Koskimies osoitti kovuutensa ollen Ibaizabalin tehopelaaja 17 pisteellä ja Belgian liigassa Roosa Lehtoranta tilastoi komean tupla-tuplan.

Koskimies johdatti joukkueensa 72-69 (40-28)-voittoon Real Canoesta. Koskimies urakoi suurimmat minuutit 32 ja samalla takoi kovimman pistemäärän 17 sekä koristeli tilastojaan viidellä levypallolla, kahdella syötöllä ja kahdella riistolla. Ibaizabal johtaa sarjaa kolmen kierroksen jälkeen puhtaalla pelillä.
Ottelutilastot

Ibaizabalin kanssa kärkipaikkaa jakaa Helmi Tulosen Celta Vigo, joka voitti vieraissa CB Aros Leonin 76-49 (36-22). Tulonen kasasi kolme pistettä, kuusi levypalloa ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Anniina Äijäsen Ferrol nappasi niukan 70-69 (40-42)-voiton Alcobendasin. Äijäsen tilastoihin merkittiin viisi pistettä, neljä levypalloa, syöttö ja kaksi riistoa. Ferrolilla on kolmesta ottelusta kaksi voittoa.
Ottelutilastot

Vilma Kesäsen Barakaldo hävisi kotonaan Cortegadalle 65-84 (35-42). Kesänen kasasi neljä pistettä, kaksi syöttöä ja riiston. Barakaldo on hävinnyt kaikki kolme otteluaan.
Ottelutilastot

Portugalin liigassa Kaisa Kuisma urakoi Vitoria SC:n riveissä peräti 38 minuuttia, kun joukkue hävisi Quinta Dos Lombosille 66-86 (48-24). Kuisma lukeutui joukkueensa parhaimmistoon 11 pisteen, kahden levypallon, kahden syötön sekä riiston tilastoilla. Vitorialla on kahdesta ottelusta voitto ja tappio.
Ottelutilastot

Sofia Pelanderin A3 Basket Uumajalla oli vaikea viikko. Ensin joukkue hävisi EuroCupin avausottelussaan turkkilaiselle Orman Genclikille 65-109 (25-53). Pelander ahkeroi 32 minuutissa kahdeksan pistettä, kolme levypalloa ja syötön.
Ottelutilastot

Ruotsin liigassa A3 koki kauden avaustappionsa hävitessään Pelanderin entiselle seuralle Norrköping Dolphinsille 58-71 (29-34). Pelander pelasi lähes 34 minuuttia tilastoiden viisi pistettä, kahdeksan levypalloa ja kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Isabella Kaukopaasin Visby koki kauden neljännen tappionsa hävitessään Högsbolle 70-98 (32-52). Kaukopaasi käytti saamansa 11,5 minuuttia tehokkaasti seitsemällä pisteellä ja neljällä levypallolla.
Ottelutilastot

Islannin liigassa Veera Pirttisen kuusi pistettä, levypallo ja neljä syöttöä eivät riittäneet tuomaan Snæfellille voittoa Skallagrimurille. Skallagrimur haki 68-54 (41-27)-voiton. Snæfellillä on voitto ja kaksi tappiota.
Ottelutilastot

Heta Äijäsen edustama Donau-Ries Angels jatkoi vahvoja esityksiään Saksan Bundesliigassa voittamalla Freiburgin 101-90 (42-33). Äijänen merkkautti tilastoihinsa kuusi pistettä, kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä. Donau-Riesillä on viidestä pelistä neljä voittoa ja joukkue on sarjassa toisena.
Ottelutilastot

Sarjaporrasta alempana Anissa Poundsin Bergische Löwen hävisi kotonaan ALBA Berliinille 77-89 (36-42). Pounds kasasi yhdeksän pistettä, kaksi levypalloa ja riiston. Löwenillä on kolmesta ottelusta yksi voitto.
Ottelutilastot

Annika Holopainen oli Reimsin parhaimmistoa 11 pisteellään, neljällä levypallolla ja riistolla, kun Reims hävisi vieraskentällä Aulnoyelle 70-77. Reims on aloittanut kautensa voitolla ja tappiolla.
Ottelutilastot

Belgian liigassa Roosa Lehtorannan Antwerpen Giants otti kauden toisen voittonsa kaadettuaan Spirou Charleroin 66-61 (27-29). Lehtoranta merkkautti komeasti 12 pisteen ja 11 levypallon tupla-tuplan ja kaunisteli tilastojaan myös kolmella syötöllä.
Ottelutilastot