Chicago Bulls hävisi New Yorkin Madison Square Gardenissa Knicksille 98-105. Lauri Markkanen väänsi ottelussa 18 pistettä ja kuusi levypalloa.

Bullsille oli valtaosan ottelusta homma hallussa ja johto lähenteli parhaimmillaan kahdenkymmenen pisteen rajaa. Sitkeä Knicks kiri päätösneljänneksellä ensin tasoihin ja viimeisen parin minuutin aikana ohitse.

Markkanen sai parkettiaikaa reilut 29 minuuttia, joiden aikana hän tehtaili 18 pistettä, kuusi levypalloa, kaksi syöttöä ja yhden riiston. Pelitilanneheittonsa suomalainen upotti 5/13 ja kolmosensa 2/6.

Bullsin muut pistemiehet olivat Zach LaVine (21/5) ja Wendell Carter Jr. (20/10). Knicksiltä erottuivat Julius Randle (13/14), tulokas RJ Barrett (19/15) sekä viime kauden aikana Bullsista vaihdettu Bobby Portis (28/11).

Bulls on hävinnyt NBA-kauden ensimmäisestä neljästä ottelustaan kolme. Seuraavan kerran Bulls pelaa keskiviikon ja torstain välisenä yönä Clevelandissa Cavaliersia vastaan.

Muissa otteluissa Golden State avasi voittotilinsä kaatamalla New Orleansin vieraissa. Kesän siirron jälkeen Russell Westbrook kohtasi Houstonin kanssa ensimmäistä kertaa Oklahoma Cityn ja pääsi tuulettamaan voittoa. Westbrook lähenteli jälleen tripla-tuplaa (21/12/9), mutta ykköspyssy oli 40 pinnaa heittänyt James Harden. Philadelphian Joel Embiid (36/13) oli liian kova pala pideltäväksi Atlantalle.

Clippers oli kotonaan odotetun vahva Charlottea vastaan Kawhi Leonardin (30) ollessa jälleen vireessä. Detroit jatkoi Indianan vaikeaa alkukautta ja Raptors nappasi Orlandosta voiton. Milwaukee kaatoi Clevelandin ja San Antonio jatkaa tappioitta voitettuaan Portlandin. Utah kukisti niukasti Phoenixin ja Sacramenton surkea alkukausi sai jatkoa Denveriä vastaan.

NBA:n viime yön tulokset:
Detroit-Indiana 96-94
New York-Chicago 105-98
Atlanta-Philadelphia 103-105
Toronto-Orlando 104-95
Houston-Oklahoma City 116-112
Milwaukee-Cleveland 129-112
New Orleans-Golden State 123-134