Petteri Koponen juhli harvinaista päänahkaa – ”Ei ole jokapäiväistä herkkua”

© Kuva: Getty Images

Petteri Koponen ja Bayern München pääsivät juhlimaan äärimmäisen maukasta voittoa kaadettuaan Euroliigan ottelussa Real Madridin. Koponen oli jälleen Bayernin kantavia voimia ottelussa heittäen 15 pistettä. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa jatkaa puhtaalla pelillä ja Ranskan cupissa nähtiin suomalaiskohtaaminen.

Bayern München otti komean päänahan voittaessaan Real Madridin kotonaan 95-86 (41-38). Koponen oli jälleen tarkkakätisenä heittäen 16 minuutissa 15 pistettä. Tilastot karttuivat myös neljällä syötöllä ja riistolla. Bayernilla on viidestä ottelusta kolme voittoa.

– Realin voittaminen ei ole jokapäiväistä herkkua. Hyvä voitto meille ja pelasimme 40 minuuttia aika hyvällä tasolla. Perjantaina on sitten heti vastassa Baskonia vieraissa, joten tämä pitää unohtaa nopeasti ja yrittää palautua sekä keskittyä seuraavaan, Koponen mietti ottelun jälkeen Koripalloliiton tiedotteen mukaan.
Ottelutilastot

Daniel Janssonin valmentama Ulm avasi voittotilinsä EuroCupin viidennellä kierroksella voittamalla kotonaan israelilaisen Maccabi Rishon LeZionin 103-89 (55-47).
Ottelutilastot

Teneriffa jatkoi voittojen tiellä kukistaessaan kotonaan kreikkalaisen Peristerin 72-68 (35-23). Salin oli jälleen joukkueensa kärkinimiä 10 pisteen, neljän levypallon ja kahden syötön tilastoillaan. Teneriffa on Mestarien liigan C-lohkossa ainoa puhtaan pelin joukkue kolmen kierroksen jälkeen.
Ottelutilastot

Alexander Madsen esiintyi väkevästi VEF Riian paidassa, mutta sekään ei riittänyt, kun latvialaisjoukkue hävisi tshekkiläiselle Nymburkille kotonaan 72-92 (30-49). Madsen väläytteli seitsemällä pisteellä, viidellä levypallolla, kahdella syötöllä ja kahdella riistolla. Riialla on yksi voitto Mestarien liigan C-lohkossa.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin luotsaama SIG Strasbourg otti kotonaan 81-63 (38-25)-voiton espanjalaisesta Manresasta. Strasbourg on aloittanut Mestarien liigan kahdella voitolla ja tappiolla.
Ottelutilastot

Espanjan LEB Orossa oli suomalaisittain täysi vauhti päällä.

Alex Murphyn Gipuzkoa Basket otti viidennen peräkkäisen voittonsa kaataessaan Mellilan 68-63 (37-32). Murphy oli jälleen tehokkaana 11 pisteen, viiden levypallon, kahden syötön ja riiston tilastoillaan. Gipuzkoa pitää jaettua kärkipaikkaa hallussaan.
Ottelutilastot

Roope Ahosen Breogan koki toisen peräkkäisen tappionsa hävitessään kotonaan kärkiottelussa Caceresille 85-92 (40-51). Ahonen heitti ottelussa viisi pistettä ja otti yhden riiston. Breoganilla on kuudesta ottelusta kolme voittoa.

Ottelutilastot

Matti Nuutisen Oviedon vaikea alkukausi sai jatkoa, kun Oviedo koki neljännen peräkkäisen tappionsa hävittyään Tau Castellolle 66-83 (35-44). Nuutinen pussitti yhdeksän pistettä, otti yhden levypallon ja nappasi yhden riiston. Tappioputken seurauksena Oviedo on sarjassa toiseksi viimeisenä.
Ottelutilastot

Ranskan cupissa nähtiin suomalaispelaajien kohtaaminen, kun Ilari Seppälän Aix-Maurienne isännöi sarjaporrasta pelaavaa Jamar Wilsonin Bourg Basketia. Aix-Maurienne kiusasi isompiaan aivan viimeisille sekunneille kunnes Jackie Carmichel upotti voittoheiton sisään. Näin Bourg Basket jatkoi hyvää alkukauttaan etenemällä Ranskan cupissa 16 parhaan joukkoon. Wilson kieputteli yhdeksän pistettä, otti neljä levypalloa ja antoi neljä syöttöä.
Ottelutilastot

Alpe Adria Cupissa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen koutsaama Swans Gmunden hävisi vieraskentällä slovakialaiselle Levicki Patriotille 75-82 (42-45). Tappio oli Swansille ensimmäinen kolmen kierroksen jälkeen.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.