NBA:ssa Chicago Bulls hävisi vieraissa Indiana Pacersille 95-108. Lauri Markkanen heitti ottelussa 11 pistettä ja repi kuusi levypalloa.

Vaikka Pacers pelasi vajaamiehisenä, niin kotijoukkue onnistui repimään kaksinumeroisen johdon puoliaikaan mennessä. Bulls ei missään vaiheessa kyennyt kokoamaan kunnollista kiriä ja joutui tyytymään tappioon.

Markkanen pelasi reilut 29 minuuttia heittäen pelitilanneheittonsa 3/9, kolmosensa 1/4 ja vapaaheittonsa 4/5. Kokonaisuudessaan Bulls heitti pelitilanneheittonsa 41,9 prosentilla ja kolmosensa 30,0 prosentilla.

Bullsin parhaat pistemiehet olivat Zach LaVine (21/6) ja Wendell Carter Jr. (20/10). Indianan voiton takuumiehinä toimivat T.J. Warren (26/5) ja Malcolm Brogdon (22/3/7 syöttöä).

Chicagolaiset ovat pelanneet nyt seitsemän peliä, joista voittoja on kertynyt kaksi. Seuraavaksi Bulls palaa kotikentälleen kohtaamaan Los Angeles Lakersin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä.

Muissa otteluissa Luka Doncic (29/14/15) säväytti jälleen Dallasin riveissä, kun Mavericks voitti Clevelandin. LeBron James oli niin ikään jälleen kovassa vireessä viimeistellessään tripla-tuplan (21/11/13) Lakersin kaataessa San Antonion. Donovan Mitchellin 36 pistettä eivät kantaneet Utahia voittoon Kawhi Leonardin (30/6) Clippersiä vastaan.

NBA:n viime yön tulokset:
Indiana-Chicago 108-95
New York-Sacramento 92-113
Miami-Houston 129-100
San Antonio-Lakers 96-103
Cleveland-Dallas 111-131
Clippers-Utah 105-94