Espanjan liigassa Sasu Salinin Teneriffan vahva alkukausi sai jatkoa, kun taas sarjaporrasta alempana Matti Nuutinen ja Roope Ahonen olivat joukkueidensa voimahahmoja.

Teneriffa otti kauden neljännen voittonsa ja jatkaa Espanjan liigan kärkikastissa voitettuaan Estudiantesin vieraissa 74-72 (34-35). Teneriffan sankari oli voittokorin viime hetkillä upottanut Marcelinho Huertas (18/4/8). Salin komppasi komeasti yhdeksällä pisteellä, levypallolla ja kahdella syötöllä.
Ottelutilastot

LEB Orossa Ahosen heittokäsi oli tarkkana, kun hän heitti viidestä kolmen pisteen yrityksestään neljä sisään ja keräsi yhteensä 16 pistettä, kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä Breoganin kaataessa Granadan vieraissa 88-83 (50-47). Voitto oli Breoganille kauden neljäs.
Ottelutilastot

Oviedo katkaisi Nuutisen johdolla neljän ottelun mittaiseksi venyneen tappioputkensa, kun Coruna kaatui vieraissa 81-78 (37-37). Nuutinen loisti 13 pisteen, seitsemän levypallon ja syötön tilastoilla. Näin Oviedo nappasi kauden toisen voittonsa.
Ottelutilastot

Alex Murphyn Gipuzkoa Basketin viiden ottelun voittoputki sen sijaan napsahti poikki Mallorca-Palman käsittelyssä. Gipuzkoa hävisi kotonaan 65-78 (25-40). Virhevaikeuksien kanssa kamppaillut Murphyn tilastoiksi jäivät yhdet merkinnät piste-, levypallo- ja riistosarakkeeseen. Gipuzkoalle tappio oli kauden toinen seitsemän kierroksen jälkeen.
Ottelutilastot

Italian liigassa Topias Palmi heitti kaksi pistettä ja otti kaksi levypalloa Cremonan hävitessä kotikentällään Cantulle 54-78 (33-49). Cremonalla on kuudesta pelistä kaksi voittoa.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Daniel Janssonin apuvalmentama Ulm hävisi selvästi ALBA Berliinin vieraana 89-109 (55-50). Ulmilla on tilillään viidestä ottelusta yksi voitto.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen Swans Gmunden otti komean 101-84 (55-48)-voiton Grazista. Swansin alkukauden lento on tuottanut kuudesta ottelusta viisi voittoa.
Ottelutilastot