Sasu Salin oli Teneriffan sankari, kun hän heitti voittoheiton sisään muutama sekunti ennen loppua Mestarien liigan ottelussa Gaziantepiä vastaan.

Teneriffa oli selkä seinää vasten vielä puolitoista minuuttia ennen loppua, kun se oli häviöllä seitsemällä pisteellä. Salinin vaikea kolmen pisteen heitto käynnisti takaa-ajon, seuraavassa hyökkäyksessä hän dyykkasi hyökkäyslevypallon toivottoman näköisestä tilanteesta ja naulasi lopulta voittoheiton sisään muutama sekunti ennen loppua. Näin Teneriffa nappasi 69-67 (32-32)-voiton.

– Hyvä voitto ja se oli tärkein asia. Mielestäni Gaziantep pelasi tänään paremmin kuin aiemmissa otteluissaan. He pistivät meidät tiukkaan paikkaan. Olen vain iloinen, että pystyimme nappaamaan voiton ottelusta, Salin totesi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa. Koripalloliiton tiedotteen mukaan.

Salin tilastoi ottelussa yhteensä yhdeksän pistettä, kolme levypalloa ja syötön. Teneriffa jatkaa Mestarien liigan C-lohkon kärjessä puhtaalla pelillä.
Ottelutilastot

Alexander Madsenin VEF Riika sen sijaan taipui kotikentällään saksalaiselle Brose Bambergille 55-76 (23-31). Madsen kasasi tehoikseen kaksi pistettä, viisi levypalloa, syötön ja torjunnan. Riialla on viidestä ottelusta yksi voitto.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin valmentama Strasbourg jäi Dinamo Sassarin vieraana aseettomaksi häviten 67-90 (28-47). Strasbourgilla on viiden ottelun jälkeen kaksi voittoa.
Ottelutilastot

EuroCupissa Daniel Janssonin luotsaama Ulm hävisi kotonaan Andorralle 87-99 (39-54). Ulmilla on seitsemästä ottelusta yksi voitto.
Ottelutilastot